duminică, 20 octombrie 2019

20.10.2019

Când o ușă se închide, o alta se deschide. Așa ar putea fi caracterizată ziua de astăzi, deoarece, pe de o parte se închide ciclul de cinci zile de la ultima apariție a culorii mov pe centrul mandalei, iar pe de altă parte, pentru că suntem într-o zi de douăzeci, care înseamnă o nouă decadă, faptul că astăzi avem mov pe mijlocul mandalei, înseamnă că întreaga decadă va sta sub semnul și influența sa.

Este de bine sau nu, asta depinde de fiecare din ce perspectivă privește. Din punct de vedere al Universului este un moment important, iar prin prisma aceste perioade ni se facilitează un contact mult mai bun cu planurile Sale, cu modul în care El comunică cu noi, cu modul în care noi recepționăm informația, dar și modul în care înțelegem celelalte tipare din mandale și reușim să ne armonizăm mai bine cu ele și cu energia pe care o aduc.

Decada aceasta începe cu o configurație interesantă, cu vibrația zilei pe șase, iar provocarea pe doi, ceea ce ne cheamă la meditație, la rugăciune, la vindecare, mai ales că provocarea aceea are nevoie să fie vindecată, în sensul că este timpul și momentul să ne luăm înapoi autocontrolul și să avem curajul, pentru că tot suntem într-o lună cu provocare pe curaj, să fim noi înșine, cu puterea noastră și cu modul nostru de a fi, chiar dacă nu corespundem așa-zisului etalon al unei societăți care nici ea nu știe cum vrea să fie și atunci critică orice este diferit față de medie.

Numai că a venit momentul să nu ne mai raportăm la medie și să alegem să fim noi înșine, pentru că numai așa putem învinge acele tipare învechite și în care se caută să fim introduși.

Tocmai acest lucru aduce movul de astăzi pentru această decadă, respectiv ieșirea din tipare și din limitările lor și, mai ales, ne va împinge până pe ”marginea prăpastiei” tocmai pentru a ne asuma curajul să facem schimbări. Universul consideră că am stat suficient într-o stare intermediară între cărbune și diamant, iar acum este momentul să face pasul logic spre evoluție.

Presiunea va fi una destul de mare în zona Sufletului, pentru a învăța să-l folosim în evoluția noastră, să învățăm să avem grijă de el și să-i cunoaștem astfel puterea Sa, pentru că, la urma urmei el, Sufletul, este reprezentarea Divinității în noi și numai raportându-ne la El putem face schimbările de care avem nevoie, pentru că acolo găsim forța necesară pentru a evolua.

Rombul de portocaliu din colțurile celui de al treilea nivel vine să ne aducă acest mesaj și anume că Sufletul nostru are nevoie de vindecare și de curățare, iar movul de pe centru mandalei vine să-i dea putere în această decadă.

Cum abordăm această perioadă depinde de fiecare și de scopul său, însă dacă dorim să evoluăm, ar fi bine să folosim această energie pentru a face schimbări, pentru că nu le va face nimeni în locul nostru. Este la fel ca și cu paharul de șampanie care se găsește pe tavă, dar care nu se poate bea singur.

Cheia este la noi. Mai departe de noi depinde dacă deschidem sau nu ușa. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu