marți, 15 octombrie 2019

15.10.2019

Luna octombrie a început tot cu mov pe centrul mandalei, iar movul de astăzi vine într-o zi de vibraţie zece, într-o lună cu provocare pe zece şi într-un an al cărui dar este tot zece, ceea ce înseamnă că vrem-nu vrem, luna aceasta Universul caută să ne scoată din zona noastră de frică şi de neînţelegere a lucrurilor, tocmai pentru a avea curajul să ne trăim viaţa într-un mod frumos, chiar dacă noi, în prezent, nu reuşim să vedem frumosul, mai ales dacă tiparele de frică sunt destul de vechi şi au creat, în interiorul nostru, obiceiuri la care nu ne vedem renunţând.

Se zice că o pasăre care a stat toată viaţa ei în colivie consideră că, a zbura, este ceva greşit, pentru că ea nu a făcut acest lucru până acum şi, cu toate că în codul ei genetic are această informaţie, ea nu a conştientizat-o şi atunci crede că aşa ceva nu se poate.

Astăzi, movul de pe centrul mandalei vine să ne zdruncine credinţele vechi, unele dintre venind din vieţile trecute, altele dobândite după naştere din mediul în care am trăit, însă este foarte important modul în care noi răspundem acestor schimbări de credinţe, dacă ne dăm voie să mergem cu fluxul energetic pe care Universul ni-l trimite sau dacă îi opunem rezistenţă în dorinţa de a ne apăra tiparele, cele care ne dau falsul sentiment de siguranţă şi familiaritate.

Provocarea principală de pe mandala de astăzi  este legată de mental, locul unde are loc învăţare şi locul care filtrează informaţiile prin prisma tiparelor noastre şi, totodată, locul în care avem de lucrat. Mentalul nostru este cel care ne poate ridica sau ne poate ţine în aceeași stare, în funcţie de ceea ce îi dăm să facă, în funcţie de informaţiile cu care îl hrănim şi de tiparele pe care i le formăm. De asemenea, în funcţie de ceea ce l-am învăţat în timp, mentalul nostru poate folosi intuiţia în activitatea sa, fiind în armonie cu ea sau poate fugi de ea, evitând-o cât mai mult posibil.

Cel de al treilea nivel al mandalei de astăzi are în vedere vindecarea, dar cu condiţia de a crede în Divinitate şi în planul Său în ceea ce ne priveşte. Provocarea lui şase de astăzi este legată de credinţă şi de modul în care noi ne dăm voie să lucrăm cu Divinitatea, să ne facem misiunea pe care am convenit-o înainte de a ne întrupa.

În concluzie, astăzi este o zi de luat decizii curajoase, decizii bazate pe intuiţie şi care să ne ajute să depăşim vechile tipare şi obişnuinţe. Dacă nu ştim de unde să începem, o rugăciune sinceră ne poate aduce un răspuns clar.

Şi, ca de fiecare dată, mingea este la noi în teren. Depinde numai de noi ce facem cu ea, mai departe.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu