luni, 14 octombrie 2019

14.10.2019

Cel mai important lucru pe care îl putem face astăzi este să ne lăsăm în voia Divinităţii şi să devenim un canal prin care Universul să-şi reverse, către ceilalţi, informaţiile.

Suntem într-o zi de vibraţie nouă, care ne permite conexiunea cu partea nevăzută, de unde primim tot felul de informaţii, atât timp cât ne deschidem şi nu căutăm să le controlăm cu mentalul nostru.

De asemenea, comunicarea indirectă de pe centrul mandalei ne aduce energia transmiterii acestor informaţii într-un mod care să rămână, de-a lungul timpului, pentru mai multe generaţii chiar.

Avem provocarea lui cinci astăzi, ceea ce înseamnă, pe lângă provocare în ceea ce priveşte echilibrul, şi provocare în ceea ce priveşte învăţarea celorlalţi, modul în care permitem informaţiei să circule, să ajute şi să-i transforme pe cei care o recepţionează, aşa că informaţiile pe care le primim astăzi, este nevoie să le dăm şi celorlalţi.

Energia vindecătoare este şi ea prezentă în mandala de astăzi, ceea ce înseamnă că informaţia pe care o transmitem ajută la vindecarea celorlalți, indiferent de planul în care se realizează această vindecare.

Provocarea adevărului este şi ea prezentă, mai ales că atunci când, de Sus, ni se transmite o informaţie, este absolut necesar ca această informaţie să fie dată celorlați aşa cum am primit-o, fără a adăuga sau elimina ceva din ea, deoarece numai aşa putem păstra valoarea de adevăr cu care a venit. Este foarte important să trecem peste ispita Ego-ului, care ar dori să înflorească această informaţie şi să o transmită într-un mod în care el să fie văzut cât mai bine.

Şi, pentru că avem provocare pe echilibru, să mergem la mişcare, chiar dacă nu avem chef, pentru că numai aşa putem trece peste comoditate şi numai aşa ne putem echilibra.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu