miercuri, 13 noiembrie 2019

13.11.2019


Astăzi, Universul ne trage un semnal de alarmă cu privire la mintea noastră, la modul în care gândim, la modul în care o folosim. 

Chiar dacă ne place să dăm vina pe alinierea planetelor sau pe ghinion, atunci când nu ne iese ceva, totuși mintea noastră, prin gândurile pe care le generează și le rulează creează punți de legătură cu anumite situații cu care ne confruntăm în viață. 

De asemenea, scenariile pe care ni le creăm, în cap, influenţează realitatea pe care o percepem şi, astfel, deciziile pe care le luăm în legătură cu această realitate.

Astăzi suntem într-o zi de vibraţie nouă, care ne aduce conexiunea cu partea nevăzută, cea pe care o percepem prin intuiţie, prin clarsimţuri, dar care nu are legătură cu mintea conştientă şi care doreşte să controleze totul.

De asemenea, avem provocarea lui patru astăzi care ăi dă testare minţii neutre, modului în care ne folosim înţelepciunea pentru a lua diferite decizii.

În consecinţă, astăzi putem observa cercurile mentale în care ne învârtim, ideile pe care le tot rulăm în cap, ceea ce ne aduce o imagine clară şi, totodată, un răspuns la întrebările noastre legate nereușita anumitor acţiuni, cu toate că noi ni le dorim la nivel conştient. Blocajul se află în mintea noastră care rulează programe şi tipare de la nivel subconştient ţinându-ne astfel blocaţi între acţiune şi non-acţiune, între diferite idei, fără apune una în aplicare în mod concret, mai bine zis, într-o permanentă îndoială, care nu face altceva decât să ne ţină şi mai mult într-o stare de teamă că nu vom reuşi, amplificând şi mai mult tiparele negative de la nivelul mentalului.

Avem rugăciunea la dispoziţie care să ne ajute să ieşim rapid la suprafaţă, avem meditaţia care ne ajută să dizolvăm blocajele mentale şi să ne ridicăm vibraţia, avem diferite tehnici energetice, dar cel mai important este să avem credinţă că lucrurile se pot schimba, că se pot îmbunătăţi, pentru că altfel nu vom avea niciun rezultat.

Şi, colac peste pupăză, mai avem şi provocare pe iubirea de Sine care, fie ne ca adânci şi mai mult tiparele mentale, dacă mergem pe linia lui "nu merit, nu sunt suficient de bun, suficient de bine pregătit şi alte asemenea bla bla-uri", fie ne va face să spunem "STOP! A venit vremea să ies de aici şi să mă ridic, iar acest lucru depinde numai de mine!"

Avem energia vindecătoare de partea noastră şi nimic nu ne poate împiedica să o folosim în vindecare mentalului şi Sufletului nostru. 

Mijloace avem. Voinţă mai avem nevoie. 

Soluţia este, ca întotdeauna, numai la noi! Sună enervant, dar să recunoaştem, este adevărat! 😀😀😀

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu