vineri, 8 noiembrie 2019

8.11.2019


Cred ca cel mai important mesaj pe care Arhanghelii l-au avut astăzi pentru noi este legat de modul de manifestare al curajului ca stare de fapt, ca parte normală a vieţii noastre, ceea ce exclude automat manifestarea fricilor.

De fapt, acesta este unul dintre rolurile entităţilor de Lumină din juru, nostru, respectiv acela de a ne asista să depășim orice formă de frică şi să ne raportăm cu curaj la viaţa noastră, să ne deschidem spre darurile pe care Universul ni le revarsă în calea noastră, dar pe care, din păcate, nu le vedem din cauză că suntem prea preocupaţi să ne manifestăm fricile şi să acţionăm conform tiparelor pe care le creează. 

Manifestând cât mai des frica de succes, de iubire de Sine, de normalitate, de bine, de bunăstare şi prosperitate etc. nu facem altceva decât să fugim de aceste stări fix în partea opusă, unde manifestăm exact opusul şi întrebându-ne mereu cu ce anume am greşit Universului de ne pedepseşte aşa?

Şi, atunci, Universul, în înţelepciunea Sa ne ajută să conştientizăm aceste stări şi să ieşim din ele, iar una dintre modalităţi este tocmai ghidarea pe care ne-o transmite prin intermediul Îngerilor şi Arhangheilor pe care îi plasează în jurul nostru. Numai că, de multe ori, gândurile bune pe care aceste fiinţe de Lumină se străduiesc să ni le transmită, noi, în "înţelepciunea" noastră, le ignorăm total, pentru ca, apoi, tot noi să ne supărăm că universul nu ne ajută deloc.

Este ca în bancul cu Ion care, fuge din calea apelor ce se revărsau peste satul său şi se urcă pe acoperiş. După un timp vine o barcă să îl ia, dar el refuză spunând că "pe mine mă salvează Dumnezeu!". La fel face şi cu a doua barcă, iar în final vin apele şi îi iau casa, iar el se îneacă. Ajuns la Dumnezeu, începe Ion să urle că el s-a rugat şi a crezut că va fi salvat, la care Dumnezeu îi răspunde: Ioane, de ce eşti supărat? Nu ţi-am trimis două bărci să te salveze?

Cam aşa este şi cu Îngerii şi Arhanghelii din jurul nostru care au misiune să ne ajute. Este timpul să lucrăm cu ei şi să le ascultăm ghidarea. Este timpul să-i scoatem din "şomajul" despre care vorbea Lorna Byrne şi să-i punem la treabă pentru că este în menirea lor să ne ajute. iar noi, prin faptul că nu lucrăm cu ei, că îi ignorăm, atât pe ei cât şi sfaturile noastre, nu facem altceva decât să îi împiedicăm să-şi facă misiunea.

Da, această sărbătoare este un prilej prin care să ne amintim de ei, dar este nevoie să lucrăm zilnic cu ei, nu doar o dată pe an.

Un alt mesaj cu care au venit astăzi este legat de bucurie, de veselie, de frumuseţea vieţii, pe care, se pare am uitat-o, de fapt am îngropat-o sub munţi de griji pe care ni le-am creat singuri, de cele mai multe ori nejustificate, dar care au făcut bine orgoliului nostru, dându-i impresia că face ceva important. În final problemele noastre s-au rezolvat, mai ales atunci când "am uitat" să ne mai îngrijorăm, atunci când le-am abordat cu curaj şi când am acceptat că avem ceva de învăţat din ele, chiar dacă a fost nevoie să învăţăm rapid sau a fost nevoie ne schimbăm ceva la noi.

Este nevoie să ne redescoperim copilul din interior şi să vedem ce-l face fericit, chiar dacă, la început fericirea stă în lucruri banale, cum ar fi o vată pe băţ sau o ciocolată de casă. Nu are rost să ne mai frustrăm cu replici de genul: "are prea multe calorii!". Pe copilul interior nu îl interesează caloriile pentru că el ştie că după aceea ar dori să alerge, să facă mişcare, iar acele calorii nu sunt decât combustibilul pentru activităţile sale. De fapt, în final, pe el îl interesează cantitatea de bucurie, de fericire pe care o obţine  şi din care îşi ia energia pentru a merge să exploreze această viaţă.

Este nevoie să readucem bucuria lucrurilor mărunte, să dăm jos măştile de "oameni serioşi" şi, eventual să scoatem şi băţul acela din "fund". La urma urmei, să ascultăm muzica ce altă dată ne făcea să visăm, să mergem cu bicicleta sau cu rolele, să "pierdem" o noapte cu prietenii şi să depănăm amintiri etc, nu sunt altceva decât lucruri mărunte care ne aduc bucurii mari. Să încetăm cu moacele de serioşi şi să ne dăm voie la bucurie! În final nu ne va întreba nimeni cât de serioşi am fost, ci cât de mult am reuşit să facem plăcută această viaţă.

Go play! sună un slogan.

Go live! cred că este cel mai potrivit pentru aceste vremuri. 

Îngerii şi Arhanghelii sunt lângă noi, dorind să ne ajute, numai că nu o pot face dacă nu le cerem noi. Poate ar fi timpul să le cerem să ne ajute să fim mai bucuroşi, mai fericiţi.

De noi depinde ...

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu