luni, 18 noiembrie 2019

18.11.2019


Zilele cu mov pe centrul mandalei nu sunt altceva decât momente prielnice de apropiere de Planul Divin, zile în care energia este atât de puternică încât nu ne mai putem preface că nu auzim ghidarea Universului, de aceea, pentru unele persoane astfel de zile sunt ca o binecuvântare, iar pentru altele sunt foarte obositoare, deoarece, în astfel de zile nu fac altceva decât să-şi consume energia opunând rezistenţă mesajelor pe care Universul le are de transmis.

Să nu ne mai mirăm de ce anumite persoane au probleme cu auzul, pentru că răspunsul se găseşte tocmai în ceea ce refuză să audă, folosind tehnica "struţului".

Spuneam, la începutul lunii, că în această perioadă avem provocări legate de materializare, de relaţia cu parte materială a vieţii noastre, de modul în care reuşim să câştigăm banii, de modul în care muncim, de modul în care ne organizăm, iar configuraţia acestei mandale tocmai acest vine să ne reamintească.

De fapt, prin această configuraţie, Universul nu face altceva decât să ne ghideze în gestionarea relaţiei cu materialul, numai că, mai este nevoie ca şi noi să ne "destupăm urechile" şi să ascultăm, chiar dacă nu este pe placul nostru. Dacă ne lăsăm intuiţia liberă, vom primi tot felul de mesaje care, la prima vedere poate nu ni se par interesante sau să aibă vreun sens însă, dacă vom medita mai mult asupra lor, trecând astfel peste Ego, lucrurile încep să se schimbe şi vom înţelege în alt fel sensul lor.

Mâine, galbenul va fi pe centrul mandalei, aşa că mesajele primite vor căpăta şi mai mult sens, cu condiția să vrem să schimbăm ceva.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu