joi, 28 noiembrie 2019

28.11.2019

Dacă astăzi ne-am trezit dominaţi de tot felul de griji, de probleme, în concluzie de frici, pentru că ele dau asemenea stări, este din cauză că provocarea zilei de astăzi este zece, tocmai curajul superior, iar atunci când nu-l putem manifesta, nu facem altceva decât să manifestăm reversul său, respectiv fricile pe care le avem în interior şi care, în astfel de momente, chiar dacă nu ne place acest lucru, ele îşi fac apariţia tocmai ca să le putem identifica mai bine.

Aşa că cea mai bună atitudine pe care o putem avea este tocmai aceea de a le investiga mai bine cu scopul de a le cunoaşte şi a le găsi cauzele, iar odată aflate aceste lucruri vindecarea vine în mod natural, pentru că în acel moment am înţeles, am acceptat, ne-am detaşat etc.

Albastrul de pe centrul mandalei vine şi el să ne ajute în acest sens, pentru că ne arată o cale pe care o putem urma în vindecarea fricilor şi anume rugăciunea, conexiunea cu Divinitatea. Putem manifesta aceste albastru închis fie sub forma rugăciunilor pe care le spunem cât mai des sau alegând să vorbim deschis şi din Suflet cu Dumnezeu, tocmai pentru a putea stabili o linie mai clară de comunicare.

Din păcate, de multe ori, fugim de această discuţie, de cele mai multe ori din necredinţă şi nu neapărat în ceea ce priveşte existenţa Lui, ci mai degrabă că noi putem să vorbim cu El şi că el o să ne răspundă, iar această atitudine este cea pe care Ego-ul nostru o foloseşte cât mai mult pentru a ne ţine la distanţă de acest dialog.

Aşa că, dacă astăzi vrem să ieşim din schemele clasice, dacă vrem să facem şi altceva decât ceea ce am făcut până acum, atunci să-l invităm pe Dumnezeu la o ceaşcă de vorbă şi vă asigur eu că va veni cu siguranţă. Numai că este nevoie să-l invităm. 

Vibraţia zilei este şase ceea ce ne aduce putere pe rugăciune şi meditaţie, dar şi pe vindecare, aşa că să o folosim cât mai mult posibil.

Să căutăm să trecem peste lene astăzi şi să ne organizăm cât mai bine, astfel o să ne întrebăm ce am făcut toată ziua şi unde a zburat timpul?

Şi, pentru că tiparul zilei predispune la dualism, să fim atenţi la ce subpersonalizăţi manifestăm pentru că acelea doresc să iasă la suprafaţă şi să ne spună ceva.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu