luni, 4 noiembrie 2019

4.11.2019


Că avem mov pe centrul mandalei de astăzi, se vede cu ochiul liber. Numai că ceea ce avem de observat, mai atent, este nivelul trei, cel care era complet galben la începutul lunii şi care, astăzi, este întrerupt de romburile de roz, adică de provocările pe care le avem la nivelul mentalului.

Nu întâmplător aceste provocări îşi fac apariția într-o zi cu provocare pe patru, care reprezintă partea neutră a mentalului nostru, acea parte care ne aduce înţelepciunea, dacă mentalul nostru este în echilibru.

De aceea, mentalul nostru de astăzi este într-o stare de nehotărâre, lipsindu-i direcţia şi dorinţa de a porni în a face ceva, iar galbenul de pe nivelul trei, de astăzi, pe lângă mişcarea la care ne invită, ne mai cheamă la ceva şi anume la organizare, pentru că oricât de nehotărâţi am fi, în momentul în care începem să ne organizăm, de fapt, facem ordine printre energiile din jurul nostru, prioritizându-le pe unele şi punându-le, în aşteptare pe altele.

De fapt, despre asta este vorba astăzi, despre organizare şi prioritizare, pentru că aşa cum prin pâlnie trece doar o cantitate limitată de lichid într-un anumit timp, tot aşa, şi activităţile pe care le putem face într-un anumit timp, sunt limitate şi atunci este nevoie să le organizăm, să le dăm o ordine, ordine după care funcţionează şi Universul.

Da, în astfel de momente de confuzie, în care şi timpul pare că fuge şi nu ne mai ajunge, numai de ordine nu ne mai arde, numai că tocmai această ordine este cea care ne ajută să îndepărtăm energiile care ne blochează şi care ne fac să percepem ciudat timpul şi să fim în disonanţă cu el. La urma urmei timpul există, depinde noi cum îl folosim.

Suntem într-o zi de vibraţie nouă care ne cheamă la meditaţie, la introspecţie, tocmai pentru a putea să înţelegem mai bine unele lucruri, tocmai pentru a ne armoniza cu elementele despre care vorbeam mai sus. 

Să ne dăm, aşadar, timp să ne armonizăm cu timpul şi să medităm asupra priorităţilor pe care le avem! 

Altfel, nu vom face decât să stăm în confuzia la care mentalul este predispus astăzi şi să-i facem pe plac, în timp ce căpătăm şi mai multă frustrare că nu putem să facem nimic în acest sens.

Şi, pentru că tot avem galben ca protecţie, astăzi, să ieşim la mişcare, pentru că numai aşa putem arde energiile stagnante de pe noi şi ne putem curăţa mult mai bine intenţia!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu