vineri, 29 noiembrie 2019

29.11.2019

Ne apropiem de finalul acestei zile, care încheie această decadă pe cât de interesantă, pe atât de ciudată, mai ales dacă nu suntem obişnuiţi să înţelegem lecţiile care vin către noi şi le privim ca pe niște pedepse pe care Universul ni le tot dă, iar noi nu ştim cum să mai fim "cuminţi" astfel încât, pe viitor, să fim "ocoliţi" de astfel de încercări.

De fapt, un prim lucru pe care sfârşitul acestei decade doreşte să ni-l arate este tocmai faptul că lucrurile aparent rele, nu sunt neapărat şi aşa în perspectivă, iar lecţia este valabilă şi pentru cele bune. 

Tot ceea ce avem de făcut este să căutăm să "vedem" şi nu mă refer aici la a ne îmbunătăţi vederea fizică, deşi şi aceea este bine să fie în regulă, ci mai ales, vederea spirituală, cea care ne ajută să înţelegem locul fiecărui eveniment din viaţa noastră, al fiecărei persoane care vine sau pleacă din viaţa noastră etc., astfel încât să ajungem să înţelegem, atât cât putem de la nivel vieţii de pe această planetă, Planul Divin.

Dezvoltarea vederii spirituale ne ajută să ne conştientizăm, mult mai bine, locul pe care noi îl ocupăm în această viaţă, rolul pe care îl avem de jucat, dar mai ales regulile după care se joacă jocul vieţii.

În momentul în care am acceptat acest tip de "vedere"  înseamnă că ne deschidem şi mai mult către Univers şi lăsăm, tot mai des, intuiţia să ne ghideze şi să ne aducă informaţii.

Şi toate acestea se întâmplă într-o zi cu provocare pe unsprezece, într-o lună cu provocare pe unsprezece, iar acest lucru se traduce prin a ne da voie să vedem lucrurile "de sus", de a le înţelege în ansamblu (the big picture, cum zic americanii), iar acest lucru nu se poate realiza fără dezvoltarea vederii spirituale.

Avem şi multă iubire astăzi, dar şi provocare pe iubirea de Sine, aşa că ar fi bine să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare de oricine, doar de dragul apartenenței la un grup. Şaptele din vibraţia zilei ne aduce suficientă forţă pentru a ne ocupa de aura noastră, de a o consolida, curăţa, de a o aduce la parametrii necesari pentru a ne fi un scut veritabil.

În concluzie, stima şi iubirea de Sine, consolidarea aurei, dar şi dezvoltarea vederii spirituale sunt lucruri de care fiecare dintre noi se poate ocupa dacă doreşte să evolueze spiritual, făcând parte din lucrurile de bază ale vieţii spirituale. Tot ceea ce avem de făcut este să începem să lucrăm cu ele şi la ele.

Energia zilei de astăzi ne poate ajuta să conştientizăm piedicile pe care le avem sau pe care ni le punem singuri, în a lucra la dezvoltarea noastră. De multe ori, adevărul doare, aşa că s-ar putea să nu ne placă tot ceea ce descoperim.

Ce ziceţi, avem curajul să dăm jos "ochelarii" care ne-au creat, până acum, realităţi care au avut mai degrabă, legătură cu Ego-ul nostru decât cu Voinţa Universului. A venit tipul să îndreptăm aceste lucruri, iar astăzi este un astfel de moment.

Să ne "cufundăm" în meditaţie şi să ne dăm voie să primim informațiile necesare.

Cheia este la noi! 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu