luni, 25 noiembrie 2019

25.11.2019

Ziua de astăzi ne aduce, pe lângă energia vindecătoare de pe centrul mandalei şi emoţia copilăriei şi a copilului interior, chemându-ne să-l ajutăm să se vindece şi, automat, să ne vindece şi pe noi, cei actuali, indiferent de vârsta pe care o avem acum.

A venit momentul să începem să eliminăm din frustrările pe care le-am avut ca şi copii, fie că au fost de natură materiale sau emoţională.

De aceea, astăzi ar fi un bun moment să ne ocupăm de acest copil interior şi să căutăm să-i oferim măcar unul dintre lucrurile pe care şi le-a dorit, dar pe care nu le-a primit niciodată. Nu are niciun sens să stăm să ne facem griji că avem o vârstă şi că am dat în "mintea copiilor", ci pur şi simplu să căutăm să umplem acel gol şi să ne bucurăm acum de lucrurile de care nu ne-am putut bucura la acea vârstă.

Aşa că, fie că vorbim de o păpuşă sau o altă jucărie, fie că vorbim de un desert preferat, un cântec preferat, o carte preferată etc, pe care nu le-am primit atunci, este un bun prilej să ni le oferim acum şi să ne bucurăm de sentimentele pe care ni le dau.

Avem tiparul artistului pe centrul mandalei de astăzi, aşa că am putea să ne dăm frâu liber imaginaţie şi să ne manifestăm partea artistică, cu condiţia să trecem peste mentalul negativ şi să-l accesăm mai mult pe cel pozitiv.

De asemenea, numerologic, avem provocarea lui şapte, care ne cheamă să avem grijă de limitele noastre, de aura noastră, să le consolidăm tocmai pentru a ne da mai multă forţă. Numai prin existenţa unor limite puternice îi dăm copilului nostru interior senzaţia de protecţie.

Şi, măcar pentru o zi, am putea să dăm jos măştile de persoană matură care a ținut cu tot dinadinsul să se maturizeze şi să uite copilul interior şi să ne dăm voie să ne jucăm.

Este o zi cu multe provocări pe iubirea de Sine, aşa că, dacă vrem să ne fie bine să facem ne place şi să aducem bucurii copilului interior, iar pe măsură ce acesta va înţelege şi va trece peste toate acele lucruri care l-au nemulţumit altă dată, se va schimba şi ne va schimba.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu