miercuri, 20 noiembrie 2019

20-29.11.2019



Decada 20-29 noiembrie ne provoacă la comunicare în modul direct, în modul în care a venit timpul să spunem lucrurilor pe nume, în modul în care nu ne mai putem ascunde după alte persoane sau după fricile noastre. 

Este o perioadă care vrea claritate din partea noastră, în sensul că fie alegem să comunicăm, fie alegem să tăcem din gură, dar dacă alegem această ultimă atitudine să nu emitem, ulterior, pretenţii, mai ales când nu ne plac deciziile pe care alţii le iau, iar noi nu suntem de acord cu ele, dar nu ne-am asumat curajul de a spune ceea ce nu ne convine.

Un alt bonus pe care Universul ni-l dă este legat de puterea pe care ne-o luăm din consolidarea limitelor noastre. Suntem într-o zi de vibraţie şapte şi vom încheia această decadă tot într-o zi de vibraţie şapte, iar aceste lucru ne aduce puterea de a ne stabili limite, de a spune "STOP", de a alege să nu mai stăm într-o situaţie care nu ne face plăcere, într-o situaţie care nu este pe placul stimei noastre de Sine. 

Chiar dacă pe nivelul doi avem iubirea, în acelaşi timp, avem şi provocare în ceea ce priveşte stima şi iubirea de Sine, locul din care ne luăm puterea de a fi noi înşine, dar mai ales locul din care ne luăm înapoi puterea personală. 

Numerologic, provocarea zilei este provocarea lui doi, aceea de a fi noi înşine şi de a evita să mai intrăm sub alte persoane şi să le cedăm puterea noastră.

Ca o concluzie la toate elementele de acum, în primul rând este nevoie să ne spunem păsurile, să spunem ceea ce nu ne place, fără a mai sta să ne gândim dacă supărăm pe X sau pe Y. Numai aşa putem să ne facem auzit punctul de vedere, numai aşa putem să fim noi înşine, numai aşa ne putem manifesta puterea personală. 

În al doilea, este nevoie să conștientizăm, fără a ne acuza prea mult (lucru care iar ne scade puterea personală), că am stat prea mult sub alte persoane, că am făcut prea mult timp voia lor, chiar dacă a fost contrară voinţei noastre. Făcând acest lucru vom reuşi să fim, treptat, noi înşine, să ne curăţăm de proiecţiile pe care le avem şi să începem să ieşim din scenariile altora şi să jucăm astfel în propriul nostru scenariu.

În al treilea rând, este nevoie să ne ocupăm de aura noastră, care simbolizează limitele noastre puternice. Indiferent de tehnica pe care o folosim, cel mai important este să o facem, pentru că numai aşa vom simţi puterea pe care o avem, iar astfel reuşim să o păstrăm lângă noi, să o folosim în planurile noastre.

Este o perioadă de întoarcere către noi înşine, o perioadă pe care putem să o ignorăm, dar dacă facem aceste lucru să nu ne întrebăm de ce s întâmplă lucrurile altfel decât ne-am fi dorit noi.

Să privim lucrurile în Lumina adevărului, să deschidem bine ochii şi să căutăm să mai şi ieșim din mirificele scheme pe care ni le-am creat sau pe care le-am acceptat! Da, adevărul poate să nu fie pe placul Ego-ului nostru, dar cu siguranţă ne va ajuta mai mult decât o iluzie aparent frumoasă.

Să nu ne mirăm dacă, în această perioadă, vedem căzând tot felul de "cortine", de imagini care arătau bine, dar care erau bazate pe minciună.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu