vineri, 1 noiembrie 2019

1.11.2019

Suntem la începutul lui Noiembrie, o lună care ne aduce provocări în ceea ce priveşte modul în care relaţionăm cu domeniul fizic, cu bunurile, cu banii, de aceea, pe parcursul acestei luni avem şansa să corectăm mult din aceste lucruri, să căutăm să "facem pace" cu partea materială a vieţii, mai ales că, în funcţie de modul în care o înţelegem şi ne armonizăm cu ea, depinde şi evoluţia noastră.

Mi-aţi putea replica că este mai bine dacă ne-ar interesa mai mult partea spirituală a vieţii şi nu v-aş contrazice, dar să nu uităm că una dintre cele mai importante legii ale Universului este tocmai Legea Echilibrului, iar noi tocmai de aceste echilibru avem nevoie în viaţa aceasta, respectiv cel între partea spirituală şi cea materială, fără a favoriza mai mult pe una în favoarea celeilalte. 

Învăţăm diferite sisteme energetice şi căutăm să evoluăm cât mai mult spiritual, însă am câteva întrebări: Cum se vede spiritualitatea pe burta goală? Cum se vede spiritualitatea fără bani în buzunar? Cum este când vrei să te duci la un curs de spiritualitate şi nu ai cu ce? 

Nu vă speriaţi, nu o să reneg spiritualitatea, dar vreau să scot în evidenţă că numai concentrându-ne pe ea fără a lua în calcul şi latura materială a vieţii este, de fapt, un dezechilibru, iar Universul tinde să corecteze orice dezechilibru pe care îl generăm, numai că nu o va face aşa cum credem noi, ci ne va da o lecţie care, dacă suntem dispuşi să o învăţăm, ne va ajuta foarte mult.

Mesajul lunii acesteia are în vedere realizarea tocmai a acestui echilibru între partea spirituală şi cea materială a vieţii. De aceea lecțiile care vor veni luna aceasta vor avea ca ţintă corectarea comportamentului nostru legat de partea materială, astfel încât să ne ajute să o vedem ca pe o parte normală a vieţii pe care o trăim, a materialităţii pe care o avem de experimentat, a stăpânirii acestor dimensiuni, pentru ca, ulterior, să putem urca, cu uşurinţă, în dimensiunile superioare.

Nu întâmplător mandala de astăzi are nivelul trei complet tocmai pe galben, respectiv împământarea, legătura cu materia şi cu banii.

Vom experimenta, cel puţin pentru primele zece zile ale acestei luni, o confruntare inclusiv cu vieţile anterioare de pustnic, cele în care am făcut jurăminte şi legăminte de sărăcie şi car au ajuns să se întipărească la nivel de Sine, iar acum rulează automat şi ne conduc viaţa, blocând energia banilor să vină către noi. De aceea ar fi bine ca, în perioada aceasta, să ne obiectivăm mai mult şi să căutăm să renunţăm la astfel de tipare, să rupem jurămintele şi legămintele pe care nimeni nu ni le va desface pentru că sunt făcute de noi înşine.

Şi, pentru că pe centrul mandalei de astăzi avem turcoaz, comunicarea, să spunem şi să îi învăţăm şi pe ceilalţi ceea ce am reuşit noi să facem, să-i ajutăm să treacă peste aceste obstacole.  Atenţie însă, să-i ajutăm, nu să facem în locul lor!

Să fim atenţi şi la ideile care ne-au venit sau încă ne mai vin astăzi, mai ales cele legate de afaceri sau bani şi să începem să le implementăm!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu