sâmbătă, 11 aprilie 2020

11.04.2020

Unsprezece a fost, dintotdeauna, un enigmatic al numerologiei şi mulţi au căutat să-i înțeleagă sensul său, să-i înţeleagă menirea sa în numerologie, ceea ce vrea el cu adevărat să ne arate. 

Numai că, de obicei, este mai greu să poţi înţelege un unsprezece dacă nu-l ai în harta numerologică. Numerologia Kundalini, în schimb, permite să putem experimenta unsprezece, cu condiţia să lucrăm constant cu el şi să ne dăm voie să ne transforme astfel încât să ne acordăm cu energia sa şi să-l putem astfel înţeleg.

Astăzi, unsprezece, este în poziţia de provocare, dar ne putem întreba, pe bună dreptate, cu ce oare ne poate provoca unsprezece? Cum poate poate, un număr aşa de interesant, să aibă şi o latură întunecată? Uite că se poate! Şi poate fi pe principiul unei mâini bune de cărţi, pe care, din păcate, o jucăm prost şi pierdem jocul.

În poziţia de provocare, unsprezece, ne poate da probleme referitoare la modul în care stăpânim viaţa noastră, având, de multe ori, impresia că ne uităm la un film legat de viaţa noastră, fără a putea interveni, numai că aceasta este doar o iluzie, de aceea, cei care au unsprezece în ziua naşterii (11 sau 29=2+9=11) sau sunt născuţi în luna noiembrie, este nevoie să iasă din această iluzie şi să caute să-şi stăpânească viaţa. Nu sunt scutiţi nici cei care au vibraţia naşterii unsprezece şi care pot juca greşit acest dar care li se dă să-l folosească.

Unsprezece ne dă capacitatea de a vedea lucrurile de sus, de a anticipa multe lucruri şi de a înţelege întregul mai repede decât o pot face alţii, dându-ne astfel o aură de vizionari, uneori de ciudaţi. Numai că, dacă stăm prea mult acolo sus, nu mai suntem legaţi cu planul terestru, cel pe care îl avem de înţeles şi tindem să nu mai fim împământaţi, să căutăm să fugim cât mai mult acolo sus, cu mintea, cu gândurile, cu Sufletul şi, automat, cu energia noastră, iar acest lucru ne face să ne separăm de lumea materială şi ne împiedică astfel să materializăm.

Aşa că movul de pe centrul mandalei de astăzi vine să ne înveţe tocmai acest lucru, să ne înveţe când să fim acolo sus şi să ne folosim la maximum de puterea lui unsprezece şi când  să venim înapoi, pe pământ, tocmai pentru a ne ancora în această realitate şi a ne putea materializa planurile şi proiectele. Aşa cum un deal ne permite să vedem şi să înţelegem terenul şi aşezările din vale, aşa cum o privire din avion sau elicopter ne ajută să înțelegem geografia unei zone, aşa şi unsprezece ne poate ajuta, prin informaţiile pe care ni le aduce, din tărâmurile celelalte, să înţelegem mult mai bine activitatea în care dorim să ne angrenăm, numai că odată dobândite aceste informaţii, este nevoie să coborâm şi să începem să lucrăm la ceea ce avem de făcut.

Galbenul de pe mandala de astăzi ne atrage atenţia că dacă vrem să manifestăm unsprezecele plenar este nevoie să ne armonizăm cu el, să lucrăm cu el, pentru că el este cheia prin care reuşim să ne împământăm, prin care ne ancorăm în planul terestru. Fie că este muncă fizică, fie care este sport, avem nevoie să face aceste lucru tocmai pentru a putea înțelege, mai bine, această lume materială în care trăim, pentru a-i putea înţelege regulile şi a ştii unde şi cu ce putem jongla.

Şi, pentru că ieri am intrat într-o decadă ce ne ajută să creăm, ce ne permite să ne exprimăm mai bine, am putea să fim mai atenţi astăzi la intuiţiile pe care le avem legate de aceste lucruri, la ideile pe care Universul ni le plantează şi pe care ne cheamă să le materializăm prin scris, prin artă, prin orice formă de creaţie care este pe placul Sufletului nostru. Să fim astfel atenţi la acest idei pe lângă care putem trece cu uşurinţă, deoarece ele pot fi noi linii de destin pentru noi!

Avem de dat mai departe informațiile pe care le primi, aşa că să căutăm să o facem fără a ne mai pune o mie şi-una de piedici, pentru ca, mai apoi, să ne plângem că nu am avut nu ştiu ce condiţii "ideale" de lucru.

Ca tot timpul, cheia este la noi, iar aceste lucruri nu ni s-ar cere dacă nu am avea potenţialul să le realizăm. Aşa că, să trecem la treabă!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu