vineri, 24 aprilie 2020

24.04.2020

Cred că dacă am sta puţin şi am face un exercițiu de imaginaţie, am înţelege mai bine de ce este nevoie ca fiecare dintre noi să-şi manifeste creativitatea, să reverse, către ceilalţi, din darul şi energia cu care Universul l-a înzestrat. 

Să ne gândim puţin, cum ar fi arătat lumea aceasta dacă nu am fi avut muzică, sau pictură sau dacă oamenii nu şi-ar fi publicat, în scris, pe diferite suporturi, ideile. 

Ne putem imagina oare cum ar fi vieţile noastre dacă am da, la o parte toate aceste elemente? Cum ar fi, sau unde ar fi societatea actuală dacă generaţiile anterioare nu ne-ar fi lăsat nimic scris, dacă toate cunoştinţele ar fi fost transmise doar prin viu grai, suferind, cu fiecare generaţie în parte, interpretări care ar fi denaturat sensul de bază ?

De aceea este foarte important ca fiecare dintre noi să-şi manifeste partea sa de creativitate, să lase "moştenire" celorlalţi creaţia sa, ajutând, acum cât şi în viitor, la vindecarea celorlalți. 

Prin creaţia pe care o lăsăm în urma noastră, nu facem altceva decât să dăm acces generaţiilor care vin la vibraţia pe care noi am avut-o atunci când am realizat acel lucru. Acest lucru îl putem observa şi la noi, când rezonăm cu anumite cărţi ale unui autor, dar cu altele nu, pentru că acele cărţi cu care am rezonat sunt cele care purtau frecvenţa sau frecvenţele necesare nouă în acel moment. Pe măsură ce ne ridicăm vibraţia, anumite cărţi sau chiar autori nu ne mai atrag şi "descoperim" pe alţii, care poate erau pe rafturile librăriilor de mult timp, dar noi nu am avut "ochi" pentru ei, de fapt nu eram în rezonanţă cu ceea ce ei au scris acolo.  La fel se întâmplă şi cu operele de artă.

De asemenea, mijlocul de creaţie se poate schimba, în sensul că dacă iniţial am fost atrași de fotografie, cu timpul să începem să fim atraşi şi de pictură sau desen, totul schimbându-se în funcţie de vibraţia noastră şi de modul în care ea cere să fie exprimată.

Un rol important în exprimarea părţii noastre creatoare îl are Sufletul, care vine în strânsă legătură cu manifestarea iubirii de Sine şi a încrederii, ceea ce ne dă curaj să ne exprimăm fără a sta să ne întrebăm prea mult cum va fi primită creaţia noastră de ceilalţi.

Şi, cum astăzi nu avem niciun romb de verde pe mandală, înseamnă că nu avem provocări în zona iubirii de Sine, deci avem liber la creaţia, iar Sulfitul nostru se poate simţi încurajat mai mult decât altă dată să se exprime. 

Totul este să pornim, deoarece roşul acela care are în spatele lui mult mov, atât aşteaptă, un semnal de la noi, eliberându-şi forţa acolo unde noi îl direcţionăm, plus că mai este ghidat şi de către Univers. Tot ceea ce avem de făcut este să trecem peste comoditate şi pentru că avem cinci ca vibraţie a zilei, puţină mişcare nu ne-ar strica şi chiar ne-ar ajuta să trecem peste orice urmă de comoditate.

În încheiere, să fim atenţi la intuiţie, pentru că acolo este sursa ideilor noastre creatoare! Tot ce avem de făcut este să pornim la lucru.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu