sâmbătă, 25 aprilie 2020

25.04.2020


Am vorbit de multe ori despre comoditate, despre cum să trecem peste ea, despre cum să ne organizăm ca să nu-i mai dăm voie să se instaleze şi, cu toate acestea, ea tot apare şi intră aşa, tiptil şi, când ne dăm seama, ea deja s-a instalat şi ne-a acaparat total.

În funcţie de cât de mult am lucrat cu noi, până în acest moment, ne dăm seama mai devreme sau mai târziu, că jucăm din nou într-o piesă al cărei producător este comoditatea, iar regizor este lenea. 

Dar, dincolo de frustrarea pe care ne-o produce să descoperim că jucăm într-o astfel de piesă, este nevoie să ne analizăm pe noi înşine, cu calm şi fără a ne mai pune cenuşă în cap şi să vedem de unde ne vine această înclinaţie spre comoditate, lene şi amânare. Ce anume din interiorul nostru ne-a determinat să apelăm la ele? 

Am putea să începem prin a ne observa pe noi, eventual şi pe cei din jurul nostru, dar cu noi ne va fi mai uşor. Putem să facem un jurnal în care să detaliem fiecare acţiune pe care am amânat-o, dar şi motivele pe care le-am avut la acel moment de a face acel lucru, dar şi motivul pentru care nu dorim să începem acea activitate în momentul în care avem timp liber şi o mai amânăm o dată.

Şi, dacă tot ne observăm pe noi, să ne analizăm şi nivelul de energie din momentul în care am ales să luăm decizii amânării, deoarece unul dintre motivele pentru care amânăm este lipsa de energie, mai bine zis, de forţă care să ne dea imboldul necesar pentru a duce la bun sfârşit acea activitate.

Suntem într-o zi care, numerologic, vine cu provocare pe şapte, adică pe aura noastră, iar pe mandală vine cu provocare tocmai pe comoditate, lene, amânare. O să vă întrebaţi ce treabă au toate aceste lucruri cu movul de pe centrul mandalei care, de obicei, este vedeta mandalelor, numai că astăzi el face un pas în spate şi ne scoate în evidenţă cele două provocări pe care le-am menţionat mai sus şi care, dacă sunt rezolvare, pot da un impuls puternic vineților noastre, deschizându-ne accesul către energia de care avem nevoie.

De asemenea, concomitent cu dobândirea energiei, este nevoie să ne organizăm pentru a direcţiona această energie şi a ne obişnui cu noul tipar, respectiv acela de a avea energie şi a face lucruri şi astfel vom reuşi să înlocuim vechiul tipar în care nu aveam energie şi amânam lucrurile tocmai pentru a ne conserva puţina energie şi forţă pe care le aveam.

De aceea, mesajul de astăzi pe care Radio Mandala îl transmite este: să ne refacem aura, pentru a ne putea redobândi energia şi forţa, iar apoi să le direcţionăm către activităţile noastre şi astfel nu vom mai experimenta comoditatea sau cel puţin nu o vom mai experimenta la nivel aşa de acut, iar pe măsură ce reuşim tot mai des să amânăm "amânarea", vom scăpa şi de tiparul de comoditate din noi.

Să fim atenţi la tiparul de neiubire de Sine, care astăzi se poate activa şi care ne poate trage înapoi, fiind una dintre cauzele comodităţii şi a stagnării noastre în viaţă.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu