luni, 6 aprilie 2020

6.04.2020


Cred că fiecare dintre noi, indiferent dacă are preocupări spirituale permanente sau sporadice, şi-ar dori să primească ghidarea din partea Universului, chiar dacă, în exterior, nu arată un astfel de interes.

Fiecare dintre noi are întrebările sale, mai mult sau mai puţin verbalizate, legate de viaţa pe care o ducem, de sensul ei, de direcţia în care ne îndreptăm, de cât de corectă este ea şi cee avem de făcut pentru a o putea corecta etc.

Numai că Dumnezeu nu dă SMS-uri, ci comunică în altfel, într-un mod la care este nevoie să ne racordăm, aşa cum racordăm un radio pe o anumită frecvenţă, iar această racordare presupune o anumită stare, care transcende mentalul nostru, care este generată, în primul rând, de dorinţa noastră de a face acel lucru, dorinţă care, odată activată şi menţinută, ne ajută să transmutăm starea de comoditate, să ardem acea energie stagnantă care ne ţine pe loc, care ne face să vegetăm, care ne ţine blocaţi în activităţi de rutină, pe care le repetăm mereu şi mereu, fără a fi nevoiţi astfel să mai învăţăm ceva nou.

Suntem într-o zi cu provocare pe şase, ceea ce provocă să fim foarte atenți la intuiţia noastră, să fim foarte deschişi la ghidarea pe care Universul ne-o dă, iar acest lucru este o condiţie esenţială dacă vrem să avem un dialog constructiv pe parcursul zilei de astăzi, mai ales că movul de pe centrul mandalei ne predispune la acest dialog.

Ceea ce Universul vrea de la noi astăzi este să mai şi ascultăm ce are să ne spună, decât să stăm în veşnica noastră judecată mentală prin care căutăm să ne dăm răspunsuri la tot şi la toate, cu toate că nu înţelegem multe lucruri şi, din această cauză, atunci nu vom avea niciun răspuns  mental pe măsura aşteptărilor noastre. 

Sunt lucruri pe care ştim bine că mentalul nu le poate înţelege, de aceea, este nevoie să-i facem un update, să-l expunem la ghidarea Universului, pentru că numai prin acele energii şi informaţii pe care le primeşte îşi schimbă nivelul de înţelegere al lucrurilor, îşi lărgeşte orizonturile. 

De asemenea, astăzi mai suntem chemaţi să mai renunţăm la orgoliile noastre, iar prin această renunţare nu facem decât să coborâm zidurile pe care orgoliul le-a creat în jurul nostru, dând voie astfel Măreţiei Universului să se manifeste în fiinţa noastră.

Avem iubirea pe nivelul trei al mandalei de astăzi, fiind provocaţi să-i folosim energia pentru a crea, putând face un salt în modul în care ne raportăm la muncă, în sensul că suntem provocaţi să ne schimbăm optica şi să avem grijă să manifestăm cât mai mult iubirea şi să ne găsim acea activitate pe care o îndrăgim când o realizăm, în loc să stăm undeva unde nu ne place şi să ne minţim că ne este bine.

Apropo de minciună, astăzi, ea este una dintre principalele noastre provocări, mai ales că, dacă dorim să avem o relaţie cât mai armonioasă cu Universul este necesar să ieşim din minciună şi auto-minciună şi să ne raportăm permanent numai la adevăr.

În concluzie, să fim atenţi la intuiţii! Meditaţia ne poate ajuta să le înţelegem mai bine şi să le integrăm informaţia. De asemenea, manifestarea adevărului şi a iubirii ne conectează şi mai mult cu Dumnezeu şi ne ajută să-I auzim sfaturile pe care ni le dă.

Şi, dacă tot primim tot felul de intuiţii, atunci să trecem la treabă, la concretizarea lor, depăşind astfel toate blocajele interioare legate muncă, mai ales că suntem într-o zi a cărei vibraţie este cinci, respectiv corpul fizic, aşa că suntem stimulaţi să ne mişcăm, să mişcăm energiile din viaţa noastră, iar în final, să materializăm.

Universul ne invită la un "pahar de vorbă" astăzi! Cât de pregătiţi suntem să vorbim cu El? Ştim ce întrebări vrem să-i adresăm? Ce lucruri dorim să aflăm?

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu