duminică, 12 aprilie 2020

12.04.2020


Dacă suntem atenţi să ne observăm pe noi înşine vom vedea că, atunci când avem motivaţie, punem efectiv lumea în mişcare, facem ca lucrurile să se întâmple, iar orice lucru care ni se părea greu de realizat, "imposibil" am putea spune, dintr-o dată a devenit o banalitate. 

Ce s-a schimbat între timp? Cred că această întrebare are nevoie să fie reformulată şi cel mai corect ar suna cam aşa: Ce am schimbat între timp? Pentru că "nu s-a schimbat" de la sine, ci pur şi simplu ca urmare a schimbării de atitudine  pe care am efectuat-o, a raportării noastre noastre, în mod diferit, la situaţia cu care ne confruntam. Şi totul s-a întâmplat prin faptul că ne-am găsit o motivaţie, un motiv pentru a face acel lucru, punând astfel la lucru toate energiile noastre subtile şi dându-le astfel un sens, o direcţie.

Avem galben pe centrul mandalei de astăzi, ceea ce ne aduce energia necesară pentru a realiza concret lucruri, numai că, de multe ori, pornim ca din puşcă şi ne oprim după nici doi paşi, pentru ca, peste ani, să ne întrebăm, de ce oare am renunţat aşa de uşor? Astăzi avem posibilitatea să începem să schimbăm acest comportament şi, înainte de a mai începe un nou proiect, să stăm un pic şi să zăbovim la motivaţia pe care o avem, iar dacă nu o avem, atunci este musai necesar să găsim una solidă, una care să ne ajute să trecem peste toate obstacolele ce pot apărea după primii paşi sau după o sută de paşi.

Indiferent că este una materială sau spirituală, este nevoie să avem această motivaţie, deoarece ea este combustibilul care ne ţine în mişcare. Aşa că, înainte de a începe ceva, primul lucru pe care îl avem de făcut este să scriem pe o foaie, sau mai multe, motivaţia pe care o avem să facem acel lucru, iar apoi să avem mereu lângă noi acea motivaţie, ca să putem rămâne mereu concentraţi pe ceea ce avem de făcut.

Când am stabilit, împreună cu Dumnezeu, misiunea pe care o aveam de îndeplinit în viaţa aceasta, am dobândit motivaţia, pentru că acolo am ştiut clar ce avem de făcut şi ce anume vrem să obţinem din experiența pe care urma să o avem în viaţa aceasta. Numai că, ajungând aici, am "uitat" de motivaţia noastră şi ne-am pierdut direcţia, lăsându-ne luaţi valuri şi aruncaţi dintr-o parte în alta, pierzându-ne, treptat, interesul pentru o viaţă trăită cu un scop şi mergând în virtutea inerţiei, bucurându-ne pe moment atunci când mai reuşim să mai facem ceva, dar pierzând prea rapid peste acea bucurie, în loc să o folosim ca motivație pentru alte activităţi care să ne aducă bucurie. 

De aceea, este nevoie să trecem peste toate supărările pe care le avem pe Dumnezeu şi să iniţiem dialogul cu El rugându-L, pur şi simplu, să ne ajute să ne redobândim motivaţia pentru a ne trăi viaţa la un nivel cât mai ridicat de fericire. Numai după redobândirea motivaţiei, mai bine zis, reamintirea ei, vom putea să punem la treabă toate energiile noastre pentru a ne crea viaţa pe care ne-o dorim, dar la care nu reuşim să ajungem.

Prin comoditate, noi nu facem altceva decât să ne arătăm supărarea pe care o avem pe Dumnezeu, refuzând să facem ceva concret, numai că toată această supărare este o iluzie, deoarece El a fost mereu lângă noi, numai noi nu am ştiut sau nu am vrut să Îi dăm atenţie şi să-I cerem ajutorul.

Cred că a cam venit timpul să vedem adevărul în faţă, să renunţăm la această atitudine şi să trecem la una mult mai productivă, una în care Dumnezeu nu mai este acea Divinitate de care ne temem şi de care fugim, ci partenerul nostru de drum, cel care ne ghidează şi ne sprijină în această aventură numită VIAŢĂ.

Nu întâmplător toate aceste lucru se întâmplă astăzi, într-o zi de vibraţie unsprezece (apropo de aceea ce spuneam în mandala de ieri), când suntem mult mai deschişi în a privi lucrurile de sus, în a le înţelege mai bine şi în a le schimba acolo unde este nevoie.

Galbenul de pe centrul mandalei este asemenea pieselor de LEGO - ne aduce un mare potenţial de a realiza ceva, dar este nevoie ca noi să punem acele piese unele peste altele şi să dăm formă la ceea ce dorim să realizăm, altfel nu avem decât o grămadă de piese, care au potenţial, dar care nu concretizează nimic.

Aşa că, astăzi, avem de făcut două lucruri mari: întâi MOTIVAŢIA, apoi MANIFESTAREA. 

Să trecem la treabă!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu