miercuri, 1 aprilie 2020

1.04.2020

Dacă luna Martie începea cu un triumfător roşu pe centru mandalei, iar efectele sale s-au putut observa pe parcursul întregii luni, atât în sensul pozitiv, cât şi în cel negativ, luna Aprilie începe cu roz (un roşu mai diluat 😀) aducându-ne astfel, în prim-plan mentalul, cu părţile sale bune sau mai puţin bune. 

A învăţa este verbul care va defini această lună, iar raportarea noastră la el poate fi fie benevolă, în sensul că ne ducem noi către cunoaştere, o cerem, ca parte a evoluţiei noastre sau forţată, în sensul că Universul ne trimite să învăţăm pe repede înainte, dacă aşa ne-am obişnuit, lucrurile de care am tot fugit şi pe care acum nu le mai putem amâna. Bineînțeles că putem fugi în continuare de ele, dar să nu ne mirăm de consecinţe, să nu ne întrebăm de ce ne confruntăm cu situaţii care, aparent, nu au rezolvare, dar se puteau rezolva facil cu cunoaşterea pe care am refuzat-o.

Ceea ce avem de înţeles acum, în această lună, este că evoluţia se întâmplă oricum, nu o putem ţine  noi în loc, chiar dacă unii ocupă funcţii prin care cred că pot ei să oprească mişcarea de rotaţie a Pământului 😂. De aceea, depinde de fiecare dintre noi dacă vrea să înoate o dată cu direcţia valului de evoluţie, folosindu-i energia pentru a putea evolua mai bine sau poate înota împotriva curentului, atâta timp cât are energie, iar în momentul în care aceasta se va termina, va fi pur şi simplu luat de val. 

Este o lună a orgoliului, a modelării sale, prin învăţare, sau a accentuării sale, prin refuzul de a accepta cunoaşterea, pe principiul "lasă că ştiu eu mai bine, nu trebuie să mi se spună ce să fac!". De aceea, lecţiile cu care ne vom întâlni, nu vor face altceva decât să ne scoată orgoliul din tipare, din ţarcul său fortificat, făcându-l astfel să rămână gol şi provocându-l astfel să se adapteze.

Numerologic, luna a patra este luna cu provocare pe mintea neutră, cea care dă înţelepciunea, pentru că ea ascultă şi partea pozitivă, dar şi pe cea negativă, fără a cădea într-o extremă sau alta, aşa că luna aceasta vom avea tot felul de provocări pe a ne dovedi înţelepciunea.

De asemenea, luna aceasta, în contextul învăţării, suntem provocaţi să dăm mai departe, să scriem, să desenăm, să pictăm, să ne exprimăm indirect, prin ceea ce realizăm în liniştea noastră, în spaţiul nostru de creaţie. Nu întâmplător tiparul de pe centrul mandalei de astăzi este cel al creativităţii, conectându-ne cu această energie, pe parcursul acestei luni, şi provocându-ne să o folosim cât mai mult în munca noastră de creaţie. 

Să fim atenţi la minciuni şi luna aceasta! De asemenea, să fim atenţi şi la comoditate, la ceea ce ne vine să amânăm, dar şi la atitudinea pe care o avem la adresa corpului nostru, deoarece suntem tentaţi să avem o atitudine negativă la adresa sa. 

În concluzie,  dacă ne-am propus să învăţăm ceva nou şi care durează mai mult, luna aceasta poate fi un bun start, aducându-ne energie necesară, creativitatea, dar şi setea de informaţie. Aşa că, cel mai înţelept ar fi, din partea noastră, să îi folosim această energie pentru creșterea noastră. 

Să punem lenea pe pauză şi să trece, la treabă!


P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu