vineri, 4 decembrie 2020

 4.12.2020

Movul de pe centrul mandalei de astăzi vine într-o zi cu vibrație pe unsprezece, ceea ce face ca energia acestei zile să ne potențeze toate acțiunile noastre care au legătură cu spiritualitatea, dar şi cele care au legătură cu scopurile noastre înalte. 

De fapt, ziua de astăzi, prin provocarea pe patru pe care o are, ne cheamă la înțelepciune, de aceea energia zilei de astăzi va fi utilizată la capacitate maximă numai dacă ne dăm voie să scoatem la suprafață înțelepciunea și să o folosim în activitățile noastre.

Apropo de activități, combinația energetică de astăzi atât de pe mandală, cât și numerologic, ne cheamă la o redefinire a scopurilor noastre, în sensul că este nevoie să ne raportăm la aceste obiective dintr-o perspectivă mult mai înaltă, raportându-ne la ele din punct de vedere spiritual şi al misiunii spirituale pe care o realizăm prin ele şi numai apoi ne raportăm la partea lor materială. 

De exemplu, este normal să ne dorim bani, dar este nevoie să avem şi un scop spiritual în spatele dorinței noastre, pentru că în acest fel putem să comunicăm mult mai bine Universului dorința noastră. Dacă în spatele acestei dorințe a noastre de a câștiga bani ne-am concentra, de exemplu, pe a ajuta pe alții, fie pe partea de sănătate, fie pe partea spirituală, sau să îi ajutăm în modul în care ne pricepem noi astfel încât să ne și facă plăcere să facem acel lucru, atunci suntem pe direcția cea bună.

Ceea ce avem de înțeles este că în spatele scopului material este nevoie să avem un scop mai înalt, un scop spiritual, pentru că numai așa intrăm pe frecvențele Universului și numai așa atragem energiile sale în proiectele noastre.

Apropo de Univers şi de Dumnezeu, provocarea noastră principală de astăzi este legată de comunicarea cu Dumnezeu, așa că am putea să ne ocupăm de acest aspect, mai ales că energia de astăzi ne va tot împinge să facem acest lucru şi, dacă noi ne opunem, nu facem altceva decât să lucrăm contra ei, când de fapt, putem să lucrăm împreună cu ea.

Avem, în triunghi, şi combinația turcoaz-verde, ceea ce permite să ne ocupăm astăzi de acțiuni legate de mediul înconjurător, de demararea lor acum sau în viitor, de atragerea altor oameni care să lucreze alături de noi.

Un alt aspect care este testat astăzi este iubirea de Sine, știut fiind că, în zilele cu mov pe mijlocul mandalei, Universul ne mai dă o "lucrare de control" sub forma diferitelor aspecte care ne pot testa iubirea de Sine, iar pe măsură ce le trecem, testele vor fi din ce în ce mai subtile, aşa că mare atenție să avem, iar dacă la final ne dăm seama că l-am picat, nicio problemă, învățăm lecția şi data viitoare știm ce avem de făcut. Să nu fim supărați nici pe test, dar nici pe Univers că ni-l dă, dar mai ales să nu fim supărați pe noi că l-am picat pentru că odată ce am conștientizat unde am greșit, de fapt, am învățat lecția. Aici stă înțelepciunea despre care vorbeam la început.

Comoditatea care are potențial a se manifesta în mandala de astăzi este şi ea parte a iubirii de Sine şi, de multe ori, este folosită în testele pe care le primim din partea Universului. Aşa că dacă avem ceva de făcut astăzi, să lăsăm comoditatea în pace, să nu ne băgăm în seamă cu ea, în sensul că să nu apelăm la serviciile ei şi atunci, pe lângă faptul că mai trecem un test, mai câștigăm şi un premiu din partea Universului, deoarece de fiecare dată când noi nu dăm curs unei acțiuni pe care o avem ca tipar care ne blochează sau ne trage în jos, de fapt, Universul ne premiază.

Să fim atenți şi la mentalul nostru, mai ales că suntem într-o zi de provocare pe patru şi într-o lună de provocare pe trei, iar rezultanta acestor provocări este tocmai partea negativă a minții negative, cu scenariile ei dezolante şi apocaliptice. Avem muzica alături de noi care ne poate ajuta să trecem peste aceste gânduri întunecare pe care încă nu le-am vindecat sau pe care le putem vindeca astăzi dacă avem suficientă răbdare să înțelegem de unde vin şi ce mesaj au.

Cu Dumnezeu înainte! 

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu