miercuri, 15 noiembrie 2017

15.11.2017


Astăzi, folosim puterea noastră de vindecare atât pentru noi cât şi pentru ceilalţi. 

Pentru a avea eficienţă maximă este necesar să facem două lucruri. În primul rând este nevoie să ne lăsăm inima deschisă, pentru că astfel ne amplificăm capacitatea noastră de  vindecare şi reuşim să ajungem la sufletele celorlalți.

În al doilea rând este nevoie să ne lăsăm intuiţia să ne aducă  informaţiile pe care Universul i le furnizează.

Folosindu-ne de aceste două daruri, sufletul deschis şi intuiția, reuşim să direcţionăm energia vindecătoare către acele locuri unde este cu adevărat nevoie, nu unde credem noi că trebuie.

Pur şi simplu, energia vindecătoare, ghidată de suflet şi intuiţie va ştii ce are de făcut, iar afectele pot fi mult mai mari decât dacă am fi direcţionat-o noi, prin prisma mentalului nostru. Este posibil să nici nu fi conştientizat că avem nevoie să vindecăm acea zonă sau că o persoană avea nevoie de vindecare altundeva decât unde credea ea.

Tot acest trio, vindecare, suflet, intuiţie poate funcţiona doar dacă mintea noastră este în echilibru, dacă este pozitivă şi dă voie acestor elemente să lucreze fără a le influenţa într-un fel.

Meditaţia ne ajută astăzi să descoperim lucruri noi despre noi, să aducem vindecare în planurile noastre subtile, pe care nici măcar nu le conştientizam. Ne ajută, totodată, să vedem dincolo de lucruri, să ne amplificăm intuiţia şi să percepem şi lucrurile pe care nu le vedem cu ochiul liber, să înţelegem "peisajul" în ansamblu, să nu mai vedem viaţa ca pe un mister, ci să-i înţelegem jocul. Ne ajută, totodată, să ne expunem măiestria noastră şi celorlalţi, ajutându-i astfel să-şi descopere propria lor măiestrie.

Creativitatea noastră este ridicată astăzi, mai ales dacă nu o sufocăm cu mentalul, aşa că artistul din noi sau scriitorul din noi este stimulat să aducă vindecarea prin creaţia sa, către care este ghidat de intuiţie.

Să fim atenţi la mental şi la scenariile pe care le facem şi să-l ajutăm să iasă din ele, dându-i de lucru cu activităţile creative menţionate mai sus.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu