duminică, 5 noiembrie 2017

5.11.2017


Astăzi primim multă vitalitate din partea Universului, pe care să o folosim în concretizarea planurilor noastre, să dăm viaţă, fie fizică, fie unor noi proiecte şi activităţi.

Putem să folosim această vitalitate pentru a ne vindeca sau a-i vindeca pe alţii, o putem folosi pentru a ne da energie să învăţăm lucruri noi, să studiem, putem să o folosim pentru a modela materia sub diferite forme şi a obţine opere de artă, mai ales că creativitatea este alături de noi şi ne susţine cu idei noi şi inspiraţie.

O putem folosi, de asemenea, pentru scris. Avem mult curaj astăzi, aşa că dacă până acum ne-am temut, din diverse motive, mai mult sau mai puţin reale, să scriem, să ne prezentăm ideile, a venit momentul să avem curajul să le prezentăm, să ni le asumăm, pentru că numai astfel putem ajunge cu ele la ceilalţi. 

"Momentul perfect" pentru a le prezenta este acum, pentru că acum ele reflectă nivelul la care am ajuns noi. Este timpul să dăm şi celorlalţi din experienţa noastră deoarece şi noi, la rândul nostru avem nevoie să decantăm aceste informaţii pentru a putea primi altele. Putem începe de astăzi, continua mâine, dar şi pe parcursul acestei luni.

Echilibrul ni-l păstrăm astăzi prin mişcare, prin efort fizic.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu