joi, 9 noiembrie 2017

9.11.2017


O mandala ca un soare avem astăzi, ceea ce ne aduce multă bucurie, veselie, dar şi multă vindecare la nivel interior, la nivelul convingerilor şi tiparelor noastre.

Suntem foarte motivaţi să muncim astăzi, să determinăm lucruri, să le facem să se întâmple. Vrem să încheiem acele lucruri pe care le-am început de mult şi le-am tot amânat şi energia noastră de astăzi se va îndrepta către ele.

Este timpul să le încheiem pentru a nu le mai ţine agăţate de noi, precum cutiile de conserve. Avem energie blocată în acele lucruri neterminate şi dacă nu alegem să le încheiem vom fi ca un vas cu multe fisuri prin care se scurge energia şi nu putem să demarăm activităţi şi obiective noi.

Oricât de greu ne-ar fi să lucrăm la ele, având cumva sentimentul că iar reluăm ceva, este doar o imagine pe care ne-am creat-o noi şi peste care este nevoie să trecem. Este ca un prag, pe care noi l-am ridicat, din comoditate, în mintea noastră. Cu cât acţionăm mai repede fără a ne lălăi prea mult, cu atât le terminăm mai repede.

Orice lucru care astăzi ni se pare greu de făcut este, de fapt, ceea ce avem de făcut, deoarece şi comoditatea noastră vrea să aibă un cuvânt de spus. În final câştigă cine va fi mai puternic, iar astăzi mintea noastră neutră ne ajută să rămânem echilibraţi şi să luăm lucrurile aşa cum sunt, fără a a le da conotaţii negative sau pozitive, fără a ne încânta peste măsură sau a ne descuraja prea mult. Luând lucrurile pas cu pas, dar cu efort constant, cu siguranţă le vom rezolva.

Universul ne sprijină demersurile noastre de astăzi şi ne ghidează paşii către acele activităţi care ne aduc cel mai mare beneficiu. De aceea este bine să ne ascultăm intuiţia mai mult astăzi tocmai pentru a auzi ghidarea pe care ne-O transmite.

 Artistul din noi vrea să iasă la rampă, de aceea ar fi bine să-i facem loc în toate activităţile de astăzi, să ne ocupăm şi de dorința lui de a crea, de a se manifesta, de a se afirma. El ne poate ajuta să privim în interiorul nostru, să ne observăm mai bine, să ne înţelegem mai bine. Ne putem folosi de creativitatea de astăzi pentru a aduce la suprafaţă acele lucruri din interiorul nostru care doresc a fi cunoscute şi pe care poate nici nu le conştientizam.

Atenţie la capcanele minţii şi la modul în care se străduieşte să ne conducă! Dacă ne-am studiat mintea suficient de mult, vom ştii ce are în plan şi cum să trecem peste. Dacă nu, este un bun prilej să începem de astăzi.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu