sâmbătă, 4 noiembrie 2017

4.11.2017


Astăzi, în prim-plan avem comunicarea directă, avem interacţiunea noastră cu ceilalţi, transmiterea de informaţii şi cunoştinţe, mai ales dacă o facem din tot sufletul şi reuşim astfel să  ajungem la sufletele celor care ne ascultă.

Dacă ne uităm însă mai atent pe mandală vom observa că mentalul şi-a ocupat poziţii strategice importante astăzi, ceea ce îi permite să influențeze în mod major mandala de astăzi şi, în funcţie de modul în care îl folosim astăzi, să potenţeze sau să blocheze energia centrului mandalei.

Astăzi vorbim, teoretic despre latura neutră a mentalului nostru, acea parte care ne face să luăm lucrurile aşa cum sunt, fără a le da conotaţii pozitive sau negative. Dacă reuşim să facem acest lucru, atunci mentalul nu va bloca activităţile noastre de astăzi, ci le va da susţinerea pe care are voie să o dea. De pe altă parte, neutralitatea mentalul este o provocare interesantă pentru fiecare dintre noi, iar cei care nu reuşesc acest lucru ajung să experimenteze mentalul negativ, să vadă, ca şi acum două zile, negativitatea peste tot, să vadă pesimism şi descurajare, ajungând până la sentimente de teamă, ceea ce duce la închiderea în ei înșiși şi nemanifestarea iubirii.

De ce nemanifestarea iubirii? Deoarece teama face ca aura noastră să se restrângă, să se micşoreze şi atunci sufletul nostru nu are unde să se expandeze şi se închide în interior, făcând din noi o persoană care este închisă faţă de tot ceea ce vine din exterior, chiar dacă este vorba despre iubire. Să nu ne mirăm, aşadar de ce mulţi oameni sunt închişi în ei şi nu-şi dau voie să comunice cu ceilalţi.

Ce putem face pentru a menţine astăzi mentalul în zona neutră? Este nevoie să lucrăm pe două direcţii. Pe de o parte să angrenăm mentalul în activităţi creative. Avem la dispoziţie două tipare astăzi, ambele ajutându-ne foarte mult; avem tiparul creativităţii şi tiparul artistului. Avem idei noi, unele chiar utopice şi este bine să începem să lucrăm la ele şi astfel menţinem mentalul într-o activitate creativă. Putem, de asemenea, să desenăm, să pictăm, să facem fotografii.

Pe de cealaltă parte, putem să facem o serie de activităţi care să ne bucure sufletul, să-l facem să radieze mai mult. Putem citi o carte, viziona un film, putem să mergem în natură sau să ne jucăm cu un animal, putem să îmbrăţişăm un copac. Orice activitate care este pe placul sufletului nostru ne ajută să-i aducem bucurie, iar această bucurie ne va da o stare de bine, o stare de iubire în general, ceea ce va permite sufleului nostru să fie despre mentalului şi să nu se mai închidă. 

În plus, bucuria sufletului nostru ne aduce şi o mai mare deschidere către creativitate.

Să facem mişcare astăzi, să alergăm, să mergem în plimbări lungi, poate chiar prin pădure, să dăm voie trupului nostru să-şi tureze motoarele şi astfel să reducă din blocaje pe care le are, fie fizice, fie energetice.

Ideea este că dacă înţelegem modul în care lucrează mintea noastră, atunci vom înțelege şi ce anume avem noi de făcut pentru a face din ea un aliat şi nu un duşman, ce putem face pentru a educa şi a o face să lucreze cu noi şi pentru noi. Dar este nevoie de muncă şi de obiectivare. Suntem dispuşi să facem aceste lucru? Suntem dispuşi să ne schimbăm? ...

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu