joi, 23 noiembrie 2017

23.11.2017


Cea de a patra zi este rezervată cuvintelor, modului în care le spunem, dar şi modului în care îi învăţăm pe ceilalţi, le suntem ghid şi învăţător pentru a-şi găsi propriul drum şi a înţelege şi ei ceea ce noi am înţeles de ceva timp.

Evoluăm treaptă cu treaptă şi pe fiecare treaptă în parte am avut un învăţător, care nu era neapărat profesor, dar care şi-a asumat acest rol de a da mai departe din cunoaşterea sa. Acest lucru ne-a făcut să înţelegem mai bine evoluţia noastră şi să trecem la următorul nivel.

În acest fel şi noi, la rândul nostru, este nevoie să ne asumăm acest rol de învăţător şi să dăm celorlalţi informaţia de care au nevoie pentru a evolua şi pentru a trece la următorul nivel. Este parte a evoluţiei noastre şi dacă nu o facem benevol, la un moment-dat va fi nevoie să o facem obligatoriu, pentru că am primit un ajutor şi este nevoie să-l dăm şi noi, la rândul nostru. Chiar dacă mântuirea este individuală, creşterea se face ajutându-i şi pe alţii să crească, aşa cum am fost şi noi ajutaţi la rândul nostru.

De asemenea, astăzi este nevoie să ne manifestăm curajul, să spunem lucrurilor pe nume, dar mai ales să spunem ce vroia m să spunem de mult, să nu mai ţinem în noi. Bineînţeles contează şi modul în care o spunem. O putem face cu calm şi manifestând iubire, dar este important să avem curajul să spunem. Cu această ocazie ne eliberăm şi pe noi de povara cuvintelor nespuse.

Atenţie la mintea noastră, să o menţinem în zona pozitivă şi să nu o lăsăm să plece prin tot felul de scenarii şi presupuneri. Mai bine ieşim afară să facem ceva mişcare sau chiar să mergem la faţa locului şi să vedem cu adevărat ce se întâmplă, decât să stăm şi să "croşetăm" tot felul de iluzii. De asemenea, mai bine mergem să discutăm cu persoane despre care avem anumite presupuneri decât să stăm şi să lăsăm acele presupuneri să se dezvolte în scenarii care sunt delicioase pentru mintea noastră, dar total neproductive şi nesănătoase pentru noi şi pentru sufletul nostru.

Suntem creativi astăzi în măsura în care lăsăm sufletul să se manifeste, dacă "aruncăm"  de pe el tot ceea ce îl îngreunează şi îl face să sufere şi să nu se expandeze.

Să ne găsim aşadar echilibrul şi să-l păstrăm, să spunem ce avem de spus, cu cât mai multă compasiune posibilă, pentru a ne elibera de povară şi să aducem pacea în sufletul nostru.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu