miercuri, 29 noiembrie 2017

29.11.2017


Încheiem acest ciclu de zece zile aşa cum l-am şi început, în atmosfera energiei iubirii, a compasiunii, a comunicării.

Universul ne reaminteşte, pentru a nu ştiu câta oară, că totul se desfăşoară în legea iubirii şi numai îndepărtarea noastră de la această lege, ne face, de fapt, să experimentăm situaţii dureroase.

De-a lungul vieţilor trecute am ieşit, de multe ori, din legea iubirii, iar acum toate experienţele prin care trecem au rolul de a ne ajuta să ne întoarcem acolo, pentru că oricât de războinici am fi, la un moment-dat ne vom sătura şi de această latură a noastră şi vom dori să simţim ceea ce am simţit odată, să trăim din nou în acea stare de iubire, vom dori să "ne întoarcem acasă". Dacă avem puterea să ne observăm în momentul în care ne certăm cu cineva, sau dacă avem curajul să ne analizăm după acea ceartă, vom observa că, de fapt, fiecare îşi strigă propria neiubire.

Nu vom putea spune că, începând de astăzi, vom iubi pe toţi şi nu vom mai avea sentimente negative faţă de nimeni, dar, lucrând la acest aspect, vom tinde să ajungem către această situaţie. 

Tot acest drum ar regăsirii iubirii este un drum al regăsirii noastre, pentru că manifestarea iubirii începe, în primul rând cu manifestarea iubirii de Sine, cu a iertării noastre pe toate palierele, atât la nivel conştient, cât şi subconştient. De fiecare dată când am făcut ceva împotriva noastră, împotriva sufletului nostru am adăugat încă o cărămidă la acest zid care ne separă pe noi de iubirea de Sine. Să nu uităm că acest zid este început de multe, multe în urmă, iar acum a devenit unul destul de înalt, de gros şi lung, dar poate fi demolat. Cu fiecare moment în care manifestăm iubirea faţă de noi înşine dărâmăm câte o cărămidă sau chiar mai multe. Cu fiecare moment în care ne iertăm slăbim şi mai tare puterea acestui zid. Cu cât manifestăm mai multă iubire faţă de acest zid, cu atât mai uşor se va prăbuşi.

Dacă tot este momentul demarării proiectelor de tot felul, cum ar fi să demarăm proiectul iubirii de Sine, unul care, la prima vedere, nu are rezultate imediate, dar care, în timp, ne poate schimba total viaţa şi modul în care o trăim. Este timpul să mulţumim acestei zone de confort în care am stat până în acest moment şi să-i dăm voie să plece, iar noi să începem să intrăm pe alt tărâm, parţial cunoscut, dar cu multe surprize frumoase.

De ce astăzi? Pentru că este o zi în care suntem provocaţi să ne acceptăm măreţia şi să devenim surferii propriilor noastre vieţi, să învăţăm să preluăm comanda vieţii noastre şi să avem puterea de a determina, pentru că a venit momentul să aducem echilibrul în viaţa noastră.

Suntem buni comunicatori astăzi, aşa că putem să-i învăţăm şi pe ceilalţi necesitatea iubirii de Sine şi modul în care se pot elibera prin atingerea ei.

Mişcarea ne sprijină astăzi să ne eliberăm, să ne deblocăm, să ne echilibrăm. O plimbare prin pădure, sau chiar îmbrățișarea unui copac ne-ar ajuta mai mult.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu