luni, 27 noiembrie 2017

27.11.2017


Dacă cerem şi dorim să află, Universul ne arată modul în care lucrează. Însă să nu ne aşteptăm să ne arate în modul în care credem noi, ci în cel în care vom înţelege cel mai bine. De aceea, dacă am cerut cândva acest lucru, dar între timp noi am uitat, ei bine Universul nu a uitat şi, din acel moment, ne-a îndrumat paşii spre a ajunge în cea stare  şi cunoaştere pentru a-i înţelege modul de lucru.

Pentru mine, şi automat şi pentru voi, cei care urmăriţi zi de zi această pagină, înţelegerea modului de lucru se face prin intermediul mandalelor, prin urmărirea pas cu pas a Planului Divin, chiar dacă nu îl ştim. Vedem cum acţiunile zilnice, chiar dacă au un caracter individual, la un moment-dat au o finalitate la care ne este mai mare dragul să ne uităm, să contemplăm şi chiar să te minunăm. De fapt este modul nostru de a înţelege perfecţiunea şi modul în care Universul o pune în slujba noastră.

De ieri am început o nouă perioadă de 40 de zile, unde vom avea posibilitatea să ne cunoaştem şi să ne demonstrăm măiestria, fiecare în domeniul său. 

De astăzi însă, pentru că este zi de muncă, pornim către acest drum. Vom începe cu curăţenie, pentru că avem multe "tinichele" după noi, multe activităţi începute şi neterminate şi cărora este nevoie să le dăm o rezoluţie, fie le continuăm, fie le închidem, pentru că altfel nu vor fi decât locuri prin care se va scurge energia noastră. Este nevoie să fim mult mai atenţi cu locurile în care ne dăm energia, pentru că, împrăştiind-o fără rost, nu vom mai avea ce să direcţionăm către proiectele nostre cu adevărat importante. Noi am început acele activităţi sau am acceptat să intrăm în ele, deci noi am acceptat să le dăm din energia noastră, deci de noi depinde ce mai facem cu ele.

Vom face ordine prin hârtii, prin birou, prin casă, pregătind astfel terenul pentru un nou început, pentru o nouă perioadă din viaţa noastră.

După această curăţenie, tot astăzi este bine să demarăm noile noastre proiecte, fie şi numai scriindu-le, pentru că, de fapt, coborându-le din minte pe hârtie sau în calculator sau telefon, nu facem altceva decât să le conştientizăm, să le punem în lumina realităţii şi astfel vom vedea dacă se pot realiza aşa cum credeam noi sau mai avem de lucru la ele.

De asemenea, este un bun moment să începem să lucrăm cu noi înşine, să nu uităm că avem la dispoziţie 40 de zile, ceea ce ne poate ajuta la implementarea unui nou tipar pozitiv care să vină să înlocuiască pe cel negativ. Va fi nevoie să lucrăm şi dincolo de aceste 40 de zile, dar reuşind să manifestăm noul tipar măcar această perioadă avem o bază puternică de la care putem porni mai departe.

Putem, de asemenea, demara un program de rugăciune, pentru a ne obişnui cu ea şi pentru a deveni parte a vieţii noastre zilnice. Rugăciunea ne ajută astăzi să rămânem în contact cu Universul şi să înţelegem partea misterioasă a vieţii

Universul ne susţine pe acest drum al nostru şi vom observa că odată ce am setat intenţia, toate celelalte elemente vin să completeze puzzle-ul. Important este să vrem şi să ne lăsăm intuiţia liberă.

Să ne menţinem mintea în zona pozitivă pentru a primi şi accepta toate binecuvântările pe care Universul ni le trimite şi să-i ajutăm şi pe ceilalţi să o facă.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu