vineri, 17 noiembrie 2017

17.11.2017


Astăzi, ne luăm puterea din rugăciune, din conexiunea cu Divinitatea.

Principala noastră provocare de astăzi are legătură cu asumarea forţei noastre interioare, cu puterea pe care o avem şi pe care, din diferite motive, nu vrem să o manifestăm, de fapt cu teama pe care o avem ca să manifestăm.

Rugăciunea vine astăzi şi ne aduce curajul de a trece la acţiune, de a ne asuma această putere, de a fi noi înşine. Ne ajută să transform roşul în vitalitate şi să o folosim pentru a ne da putere să schimbăm ceea ce avem de schimbat.

Este nevoie să înţelegem, că atunci când ne asumăm puterea personală nu înseamnă că ne mândrim sau că ne-o luăm în cap. Înseamnă că alegem să ne manifestăm pe noi la întregul nostru potențial, întreaga noastră capacitate, că ştim ce avem de făcut şi astfel îi ajutăm şi pe ceilalţi să-şi atingă potenţialul lor.

Avem provocări astăzi, avem praguri de trecut, frici de lăsat în urmă, totul pentru a putea evolua către cea mai bună versiune a noastră.

Astăzi putem manifesta din plin sexappeal-ul nostru, şarmul nostru. Vrem să fim atrăgători şi să atragem atenţia, eventual dacă reuşim să şi întoarcem câteva capete după noi, atunci ne vom simţi excelent. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu