vineri, 24 noiembrie 2017

24.11.2017


Cea de a cincea zi, ne aduce în prim-plan energia creaţiei, modul în care o folosim pentru a da putere acţiunilor noastre, modul în care ştim să folosim "focul" pentru "a găti"
proiectele pe care dorim să le realizăm.


Diferenţa acestor nouă zile faţă de celelalte normale, este că acum suntem ca la examen, în sensul că ceea ce facem în acest zile, cu energia specifică fiecărei zile, arată Universului modul în care noi am învăţat lecţia şi ştim ce avem de făcut.

Astfel, Universul ştie cum să ne pregătească etapele viitoare şi ce provocări să ne scoată în cale, pentru că dacă la anumite lucruri încă mai avem restanţe, atunci ne vom întoarce să le dăm până când ajungem să luăm "examenul" şi să trecem la nivelul următor.

Avem multă vitalitate astăzi, dar şi multă energie sexuală potenţială. Modul cum le folosim în evoluţia noastră ne arată cât de mult stăpânim cunoştinţele şi cât de mult am trecut testele. Dacă le vom folosi, în schimb, pentru a manifesta ce este mai rău din noi, atunci, nicio problemă, vom relua lecţia.

Am venit să învăţăm să ne armonizăm părţile noastre luminoase şi întunecate, iar astfel de zile ne ajută să o facem. Să fim atenţi la noi în astfel de zile, să ne obiectivăm şi să ne străduim să rămânem calmi. Avem la dispoziţie meditaţia şi rugăciunea pentru a ne putea calma şi pentru a trece peste aceste provocări, pentru a calma acest "foc" şi a-l direcţiona către activităţi creatoare.

Avem inspiraţie la scris astăzi, tocmai pentru că reuşim să accesăm, prin intuiţie, informaţiile pe care Universul ni le-a pregătit pentru a fi transmise. 

Facem cu uşurinţă conexiuni între informaţiile pe care le avem şi putem crea imaginea de ansamblu a vieţii noastre sau a situaţiei la care suntem conectaţi, reuşind să depăşim misterul care ni se pare că ne înconjoară şi trecând dincolo de vălurile aparente, de ceaţa pe care o aveam în faţa noastră. Avem posibilitatea să înţelegem mistere mai vechi.

Avem creativitate astăzi şi o putem manifesta din plin, aşa că ar fi bine să trecem la treabă!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu