miercuri, 22 noiembrie 2017

22.11.2017


Astăzi, în cea de a treia zi, rugăciunea este cea care ne călăuzeşte şi care ne aduce echilibrul în viaţa noastră.

Este mai degrabă privită ca o comunicare cu Divinitatea, decât în modul în care suntem cu toţii obişnuiţi. Ideea este să vorbim cu Dumnezeu şi să ne dăm voie să auzim ceea ce are să ne spună, pentru ca să înţelegem ghidarea Sa şi să nu ne mai plângem că pe noi nu ne iubește aşa de mult ca pe alţii, pentru că dacă ne dă tot felul de provocări sau încercări, ne dă, automat şi puterea de a trece prin ele şi de a reuși să ne ridicăm deasupra lor, în condițiile în care doreşte de la noi să învăţăm lecţia şi să ne schimbăm spre binele nostru cel mai înalt.

Tot inelul de roşu de astăzi reprezintă provocările care ne apar în cale şi un mod de a testa cât de mult credem că putem trece peste aceste provocări şi cât de mult suntem convinşi că vom reuşi.

Este o zi în care este nevoie să luăm lucrurile aşa cum sunt, nici în bine, nici în rău, testându-ni-se neutralitatea şi modul în care reuşim să păstrăm echilibrul atât în ceea ce facem, cât şi în ceea ce spunem. Este posibil să fim provocaţi să cădem în negativism şi pesimism, dar exact peste acest lucru avem de trecut astăzi.

Cuvintele noastre ne pot ridica sau coborî astăzi, în funcţie de cum le folosim. Putem alege să manifestăm albastrul din mijloc şi atunci cuvintele nostre ne ridică şi ridică şi celorlalţi vibraţia sau putem alege să manifestăm roşul în forma sa negativă şi atunci cuvintele noastre pot fi ca nişte săgeţi cu care îi putem răni pe ceilalţi, mai ales că rana se produce la nivelul sufleului, ceea ce este mult mai grav. De aceea este bine să fim atenţi la ceea ce spunem, dar mai ales cum spunem, astăzi.

De asemenea, este o zi în care învățăm să punem limite, să mai spunem şi "NU", totul pentru a ne putea dezvolta armonios şi echilibrat.

Putem folosi roşul de pe nivelul doi pentru a da putere acţiunilor noastre. Este nevoie doar de o intenţie pozitivă şi dorinţa să facem ceva şi automat ne putem trezi că am şi demarat.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu