luni, 20 noiembrie 2017

20.11.2017


Astăzi este prima zi din ultima perioadă specială de nouă zile din anul acesta. Este cel de al patrulea ciclu, care va culmina cu data de 26, când vom primi misiunea pentru următoarele trei luni.

De aceea, începem această perioadă cu iubire, pentru că ea vine să ne scoată la suprafață toată partea noastră frumoasă, să ne arate că dincolo de provocările zilnice este nevoie să ne uităm şi la ceea ce avem şi să folosim la capacitate maximă. 

Da, despre folosirea la capacitate maximă a darurilor noastre este vorba în aceste nouă zile. Cumva ne reinventăm modul de a fi, în sensul că nu mai privim lucrurile care vin cu teamă, ci începem să ne aducem alături de noi, prin conştientizare, darurile pe care le-am dobândit sau cu care venim din alte vieţi tocmai pentru a ne ajuta să facem faţă acestor provocări.

Intrăm astfel mult mai adânc în jocul vieţii, pentru că nu ne mai este teamă, ci acceptăm provocarea de a-l juca, deoarece acum avem, alături de noi, şi instrumentele de joc şi vrem să le folosim cât mai creativ pentru evoluţia noastră.

Aşa că, astăzi, este bine să facem un inventar a ceea ce avem noi, a ceea ce ne pricepem cel mai bine să facem, chiar dacă în acest moment nu au un corespondent material şi ni se par insignifiante şi să începem să vedem cum putem aduce acel ceva în slujba noastră, să-l punem la baza a ceea ce noi vrem să facem în viaţa aceasta. Cunoscându-ne bine darurile şi harurile noastre vom ştii cum să abordăm provocările şi vom putea chiar să ne alegem din "bătăliile" în care să intrăm, atunci când putem alege. Este modul proactiv prin care evoluăm, prin care ne ducem noi către rezolvarea situaţiilor şi nu le lăsăm surprinşi de ele.

De asemenea, putem vedea de ce anume mai avem nevoie şi putem cere Universului să ne dea noi daruri şi haruri, dar, odată primite, este bine să le folosim, să nu le uităm pe acolo, pe undeva. De asemenea, s-ar putea să fim nevoiţi să plătim ceva pentru ele, dar şi plata aceea tot spre binele nostru va fi.

Astăzi, suntem deschişi către iubire, mai ales dacă avem înţelegerea jocului vieţii. Primim totul cu mai multă deschidere şi ca pe o provocare, tocmai pentru că, manifestând iubirea ştim că totul este parte din Planul Divin şi, în final, vom creşte şi mai mult.

În privinţa iubirii de Sine, odată ce am înţeles jocul vieţii, ne vom înţelege şi rolul nostru aici şi, odată asumat, atunci vom începe să ne apreciam mai mult, să facem astfel încât să ne bucurăm de existenţa noastră şi să o facem cât mai frumoasă.

Totodată, astăzi este nevoie să ne manifestăm, pe deplin, rolul de profesor, să-i învăţăm şi pe ceilalţi, să le deschidem sufletul către această viaţă şi să-i ajutăm să înţeleagă jocul în ansamblu.

Mişcarea fizică vine în sprijinul nostru astăzi şi ne ajută să rămânem într-o stare de echilibru, să ne curăţăm meridianele şi ne dă forţa necesară pentru a realiza ceea ce ne-am propus.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu