miercuri, 15 mai 2019

15.05.2019


Focul de pe centrul mandalei de astăzi ne este dat să "pornim motoarele", să începem să construim, să trimitem intenţia corectă către ceea ce vrem să facem, ceea ce vrem să realizăm.

În astfel de zile, contează, în egală măsură, atât ceea ce facem concret, cât şi modul în care ne raportăm, prin gânduri şi sentimente la proiectele noastre.

De multe ori tindem să dăm importanță numai acţiunilor concrete, a modului în care facem lucrurile, ceea ce nu este neapărat greşit, dar să nu uităm că acţiunea concretă presupune punerea în mişcare a energiilor subtile, pe care nu le vedem, iar pentru a le pune în mişcare este nevoie să le atragem, iar pentru a le trage este nevoie să intrăm în rezonanţă cu ele, să ajungem pe frecvenţa lor şi să ne menţinem acolo. De aceea, de multe ori, nu puteam realiza un lucru până când nu ne schimbăm modul de a gândi, până când nu ajungem să ne raportăm cu bucurie şi optimism la la ceea ce vrem să facem. 

Această raportare şi armonizare cu energiile subtile  este cea care face diferenţa dintre a face şi a nu face, dintre a face la un nivel superior şi a face la un nivel mediu. De aici şi diferenţa de vibraţie dintre diferite produse şi servicii, în funcţie de nivelul de energie care se pune în ele.

Revenind la mandala de astăzi, ea ne aduce "focul", energia începutului, creaţiei, iar mai departe depinde de noi cum reuşim să o modelăm şi să o transformăm în ceea ce dorim să facem. 

Galbenul din mandala vine să ne ajute să şi punem la lucru această energie şi să îi dăm o formă concretă, iar dacă ne folosim şi de afirmaţii pozitive, rostite cu voce tare, atunci reţeta este completă şi putem să punem bazele unor proiecte frumoase.

Şi, pentru că este o zi a cărei vibraţie este cinci, să facem mişcare şi să căutăm să păstrăm echilibrul în tot ceea ce facem.

Să fim atenţi, în schimb, la iubire de Sine, în sensul că ar fi bine să nu ne subpoziţionăm şi să acceptăm mai puţin, tocmai pentru a evita să ne diminuăm puterea şi darurile primite!

Să fim atenţi, de asemenea, la nervi deoarece putem lua decizii greşite şi putem renunţa cu uşurinţă acolo unde era nevoie să continuăm, mai ales dacă intrăm şi în scenarii mentale negative!

Spor la acţiune! Să avem iniţiativă pentru că nimeni nu o poate face în locul nostru!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu