vineri, 31 mai 2019

31.05.2019

Ziua de ieri a fost cea care ne-a vestit faptul că urmează cea de a doua perioadă specială din an, prin faptul că cel de al doilea nivel este întreg, având aceeaşi culoare.

Astăzi, continuăm în maniera nivelului doi complet, iar Universul ne-a pregătit două zile (astăzi şi mâine) de învăţare, două zile în care să primim informaţii noi şi care să ne aducă schimbări de optică.

Suntem într-o zi de vibraţie trei, minte pozitivă, cu o provocare pe patru, respectiv mintea neutră, iar acest lucru ne influenţează nivelul la care dorim să recepţionăm informaţia, pentru că în funcţie de nivelul pe care îl alegem, alegem de fapt vibraţia cu care o percepem, adică putem primi informaţia pur şi simplu în planul fizic şi o folosim ca atare sau o putem primi accesând, în acelaşi timp şi planurile subtile, dându-i astfel voie să producă schimbări atât în planul fizic, dar mai ales în cel energetic şi informaţional.

De aceea este foarte important să avem "mintea deschisă", să primim informaţia într-o stare de neutralitate a minţii noastre, apropo de rozul de pe centrul mandalei de astăzi, pentru că în acea stare de neutralitate, de înţelepciune, beneficiem de adevărata valoare a informaţiei.

Educarea Ego-ului nostru este condiţia de bază pentru a ne deschide în faţa informaţiei care vine către noi.


Suntem veniţi aici, în această viaţă, să învăţăm, fie că ne place sau nu, iar modul în care ne deschidem faţă de informaţie face diferenţa dintre cei care aleg să folosească informaţia pentru propria creştere şi cei care fug de informaţie, o refuză şi care astfel refuză evoluţia.

Putem să ne supărăm pe Dumnezeu cât vrem pentru faptul că ne-a trimis aici, însă mai devreme sau mai târziu, dacă dorim să ieşim din ciclul reîncarnărilor, va fi nevoie să ne deschidem faţă de informaţia care vine către noi. Universul are răbdare cu noi, numai că cu fiecare viaţă în car4e ne refuzăm acest dar al informaţiei, nu facem altceva decât să ne reducem şi mai mult libertatea de mişcare şi liberul nostru arbitru va avea din ce în ce mai puţine opţiuni la dispoziţie. Asta ca un răspuns pentru cei care se întreabă de ce "trebuie" să facă anumite lucruri? Pentru că atunci când li s-a oferit au spus "pass", iar cu fiecare "pass" au mai renunţat la ceva până când au ajuns la "trebuie".

Totul în jurul nostru este informaţie şi energie, de aceea este nevoie să ne deschidem către acea informaţie care este pentru noi, iar aceste lucru îl putem afla numai prin intuiţia pe care ne-o dezvoltăm, pentru că uneori este nevoie să mergem către o informaţie care nu ne place, dar către care intuiţia ne împinge, tocmai pentru a trece peste un prag, pentru a putea trece la nivelul următor.

Refuzul de a primi şi accepta informaţia reprezintă refuzul de a ne trăi viaţa şi de aceea din ce în ce mai multe persoane tinere aleg să plece din viaţa aceasta.

Urmează luna iunie, cu nouă zile frumoase, cu nouă zile în care primim informaţia în alt fel decât am făcut-o până acum. Să ne lăsăm intuiţia liberă şi să căutăm să beneficiem cât mai mult de aceste nouă zile, astfel încât, la finalul lor, să putem spune că, prin ceea ce am aflat, facem un salt vizibil în evoluţia noastră. 

Mulţumim luna Mai pentru toate lecțiile şi oportunităţile primite!

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu