vineri, 3 mai 2019

3.05.2019


Misiunile spirituale nu sunt nici mai grele, dar nici mai uşoare decât ale misiuni. Este pur şi simplu momentul, din cadrul evoluţiei noastre ca şi Spirit, să ne ocupăm şi de astfel de misiuni, chiar dacă, de multe ori, le ocolim cât se poate de mult, numai că este pe principiul "te ocoleşte, te ocoleşte până când te nimereşte".

Misiune spirituală este. Punct. Dacă vrem să fie grea, atunci noi o facem să fie grea, fugind de ea şi complicând-o cât se poate de mult, doar doar nu o facem. Din păcate, pentru cei care au o astfel de misiune şi fug de ea, a crede că scapă este un mare Bullshit. Am făcut o înţelegere cu Dumnezeu atunci când am venit aici şi este etic şi moral să ne respectăm înţelegerea, deoarece toată viaţa noastră se va desfăşura în conformitate cu această misiune, iar Sufletul nostru are înscrise în el programele necesare desfășurării acestei misiuni.

Aceste lucruri fiind lămurite, este timpul să trecem peste văicăreli (pe care, fie vorba între noi nici nu ştim de ce le avem) şi să începem odată să facem ceva. Avem la dispoziţie o grămadă de daruri şi instrumente, numai că ele nu stau agăţate în exteriorul nostru asemenea uneltelor de grădinărit, ci sunt în interiorul nostru, aşa că primul lucru pe care îl avem de făcut este să le descoperim, să le scoatem la lumină coborând acolo jos, la nivelul Sinelui, acest lucru înseamnă trezire, înseamnă că nu mai umblăm ca "musca fără cap" prin viaţă, ci avem un scop clar şi definit.

De asemenea, Dumnezeu, prin prezenţa sa, dar şi a Îngerilor Săi, ne oferă permanent ajutor şi "mentenanţă" în acestă călătorie, numai că nu va putea să facă lucrurile pe care noi nu i le cerem, tocmai pentru că ne iubeşte prea mult şi ne respectă Liberul arbitru. Aşa că dacă vrem să fim sprijiniţi, cu informaţii, cu idei, cu lucruri materiale chiar, tot ceea ce avem de făcut este să cerem. De ce nu cerem? Pentru că Ego-ul nostru este prea mândru şi crede că le ştie pe toate, crede că tot ceea ce ştie el este tot ceea ce are nevoie în această viaţă. Iar dacă vrem să comunicăm mai bine cu Divinitatea ar fi bine să ne educăm Ego-ul să înveţe să asculte şi să ceară ajutor, să înveţe să lucreze în echipă şi spre binele nostru.

A venit vreme să cerem. De ce? Pentru că în acest fel arătăm Universului că ştim ce vrem, că avem un scop, o ţintă şi că ştim ce anume avem nevoie pentru a lucra la acest scop.

Nivelul patru al mandalei de astăzi este o combinaţie între albastru şi mov, iar mesajul său este unul clar: dacă vrem să ne facem misiunea spirituală atunci este vremea comunicării cu Divinitatea, pentru că prin comunicare învăţăm să şi cerem. Cere şi ţi se va da! Numai că este foarte important cum cerem, iar cea mai bună modalitatea este prin mulţumire. Mulţumim Doamne pentru ...!

Suntem într-o zi a cărei provocare principală pe mandală este iubirea de Sine, despre care tot am scris şi pe care a venit vremea să ne-o asumăm, adică să vrem să facem lucruri pentru noi, să vrem să primim şi să ne fie mai bine, pentru că asta doreşte şi Universul de la noi, să învăţăm să  respectăm mai mult şi să ne dăm voie să primim. Nimic nu poate intra într-un coş care are capacul pus. Întâi dăm la o parte capacul şi apoi putem pune lucruri în coş.

Suntem într-o zi de vibraţie unsprezece sau doi, noi fiind cei care alegem unde anume ne poziţionăm.

Ca o concluzie a acestei mandale, dacă vrem să facem ceva, facem. Astfel, nu ne iese şi toată viaţa ne punem singuri piedică, oricât am căuta să dăm vine pe alții. Astăzi este o astfel de zi în care suntem puşi faţă în faţă cu noi înşine, cu imaginea noastră reală, care fie vorba între noi, s-ar putea să nu ne placă, dar aceste este adevărul, iar astăzi adevărul ocupă nivelul trei al mandalei. 

Indiferent că realizăm sau nu, suntem într-un punct de cotitură, în care este nevoie să luăm deciziile pe care nu mai avem voie să le amânăm. Mingea este la noi în teren. Lălăiala cu "n-am ştiut", "nu mi-a spus nimeni", nu mai merge. 

Lumina şi adevărul să ne fie călăuze pe drumul nostru! Cu Dumnezeu înainte!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu