miercuri, 1 mai 2019

1.05.2019


Am început luna a cincea din acest an, o altă etapă din viaţa noastră, cu alte daruri şi alte provocări, într-o manieră directă, în sensul că avem roşu pe centrul mandalei, ceea ce ne cheamă la valorificarea acestei energii, la direcţionarea ei către proiectele pe care dorim să le demarăm sau pe care le avem deja în lucru.

Ar fi bine pentru noi dacă reuşim să trecem peste toate temerile pe care le avem şi să ne concentrăm pe ceva concret, pentru că numai aşa putem materializa. Altfel, roşul din centrul mandalei tinde să ne amplifice starea, iar dacă această stare este una bazată pe frică, atunci frica ne va domina şi mai tare şi va da stări de nervozitate.

Să luăm acea frică şi să o demontăm bucată cu bucată până când reuşim să o înţelegem şi să o stăpânim, iar când am reuşit să facem, acest lucru să fim siguri că am şi reuşit să trecem peste ea. Cu cât o vom lăsa să ne domine mai mult cu atât îi vom acorda mai multă atenţie deoarece ne vom orienta toată energia să ne opunem forţei ei, iar în final nu vom obţine decât un meci cu sumă nulă, în care nici nu am câştigat. nici nu am pierdut, dar nu am rezolvat nici problema care se ascundea în spatele fricii.

Odată ce am reuşit să stăpânim frica, să ajungem la cauza ei, putem învăţa şi lecţia pe care ne-o aduce şi putem astfel să ne clarificăm mult mai bine intenţiile, deoarece astăzi avem nevoie ca intenţiile noastre să fie clare pentru a putea modela mult mai eficient energia de pe centrul mandalei.

În ceea ce priveşte nivelul doi, comunicarea indirectă, energia acestuia ne va însoţi pe parcursul întregii luni, împingându-ne la creaţie, de aceea, încă de astăzi vom simţi nevoia să "facem" ceva, să creăm ceva, să scriem ceva, să compunem, să dansăm, să pictăm, să desenăm, să ...

Dacă simţim o astfel de atracţie, atunci să începem să lucrăm, chiar de astăzi, la ceea ce ne cheamă, să lăsăm amânarea pentru altă dată, pentru că prea mult timp i-am dat importanţă şi am transformat-o într-un ucigaş în seria al multora dintre visurile noastre. Poate a venit vremea să-i oferim o vacanţă, pe care ulterior să o prelungim toată viaţa. 

De asemenea, ziua de astăzi ne aduce, în prim-plan, adevărul, realitatea aşa cum este ea, fără cosmetizări şi fără iluzii şi, în funcţie de cât de mult acceptăm acest lucru, aşa de repede ne vom şi obişnui. Văicărelile nu ne ajută prea mult, eventual EGO-ul nostru rănit să se refugieze în ele.

Să fim atenţi cu Sufletul nostru, să-i dăm voie să se exprime pentru că suntem într-o zi a cărei provocare este unu, iar în astfel de zile avem tendinţa de a-l acoperi cu mentalul, de frica pierderii controlului!


Luna Mai

Mai este luna echilibrului, a corpului fizic, de aceea, provocarea principală a acestei luni este să ne păstrăm echilibrul în tot ceea ce facem şi să avem, mai multă grijă de corpul nostru fizic, cel care este vehiculul nostru, fără de care nu am putea să manifestăm nimic.

Dacă intuiţia ne aduce în prim-plan necesitatea de a demara un program de mişcare, atunci să o ascultăm pentru că acum reuşim să ne organizăm mai bine şi să ne ţinem de ceea ce dorim să facem.

De asemenea, luna Mai ne va chema să dăm mai departe din informaţia acumulată, fie prin scris, fie prin vorbit, tocmai pentru a echilibra comunicarea, pentru a echilibra balanţa între informaţia acumulată şi cea pe care o dăm mai departe.

Pe lângă comunicare, luna Mai va mai fi dominată de energia vindecătoare, dar şi de cea a lui roşu, care ne va împinge cât mai mult la acţiune, la ieşirea din comoditate şi din ţarcul de confort pe care ni l-am creat.

Să fim atenţi la intuiţie, pentru că ea va căuta să ne ghideze cât mai bine prin labirintul acestei luni.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu