joi, 9 mai 2019

9.05.2019


Astăzi găsim curajul să dăm informaţia mai departe, să îi ajutăm, prin intermediul ei, pe ceilalţi să-şi găsească drumul, să înţeleagă ce anume au de făcut.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi ne împinge la comunicare, la a da informaţia mai departe şi, dacă dăm voie şi intuiţiei să se manifeste, atunci vom furniza informaţiile de care ceilalţi au nevoie, chiar dacă noi nu ne pregătisem pentru ele. 

Să fim aşadar atenţi la intuiţie astăzi, mai ales dacă vorbim în faţa oamenilor, dacă suntem în postura de consilier sau dacă pur şi simplu ni se cere o informaţie, un sfat, deoarece este posibil ca acele persoane să nu ajungă întâmplător la noi, Universul având grijă ca fiecare să-şi ia informaţia din acel loc sau de la acea persoană unde beneficitatea este cea mai mare.

De asemenea, în privinţa comunicării, tot astăzi avem şi capacitatea de a comunica şi indirect, aşa că dacă ne trezim cu pixul în mână şi cu foaia în faţă, să nu ne mirăm, ci pur şi simplu să dăm viaţă ideilor pe care le avem în cap.

Iubirea de pe nivelul doi ne ajută ca informaţia pe care o dăm să vină din Suflet, de aceea este important să fim atenţi să nu ne risipim Sufletul şi să avem grijă să ni-l aducem înapoi. De asemenea, ne ajută să-i înţelegem mult mai bine pe ceilalţi, mai ales dacă facem o muncă de consiliere, să înţelegem ce este dincolo de cuvinte, deoarece, de multe ori, dacă suntem atenţi şi cu intuiţia activată, vom putea înţelege mai multe despre ceilalţi doar conectându-ne la ei şi manifestând mai multă compasiune, mai ales că oamenii nu reuşesc întotdeauna să exprime totul prin cuvinte. 

Să căutăm să trecem şi astăzi peste tentaţia comodităţii şi amânării şi să le răspundem amânând şi noi, la rândul nostru, amânarea, adică să trecem direct la acţiune.

Totodată, să căutăm să ne raportăm la adevăr şi să cerem să vedem adevărul, chiar dacă, la prima vedere, nu este cel mai plăcut!

Meditaţia va fi modul în care ne vom proteja astăzi, pentru că ne va aduce informaţii valoroase care ne vor ajuta în evoluția noastră.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu