vineri, 17 mai 2019

17.05.2019


Energia zilei de astăzi ne cheamă la regândirea rolului nostru, a modului în care îl jucăm, la cine suntem în prezent şi cine vrem să fim, la ceea ce facem şi cât de mult este în concordanţă cu ceea ce simţim să facem.

Da, este o zi care ne pune multe semne de întrebare, iar multe dintre ele s-ar putea să nu fie pe placul nostru, dar asta nu înseamnă să fugim de aceste întrebări. 

Universul evoluează permanent, iar dacă vrem să ţinem pasul cu el şi noi avem de făcut schimbări, numai că aceste schimbări nu sunt cele mai plăcute, însă dacă stăm strâmb şi gândim drept, vom vedea, din experienţele trecute că aceste schimbări ne-au fost benefice în final, numai percepţia noastră referitoare la ele ne-a făcut să ne temem şi să fim anxioşi. Obiceiurile noastre acumulate de-a lungul vieţilor trecute ne-au format personalitatea actuală şi ni se pare dificil să schimbăm ceva cu care ne-am obişnuit, chiar dacă nu ne este benefic.

Dacă răspunsurile la întrebările pe care ni le adresăm astăzi nu ne plac, cheia schimbării acestor răspunsuri este la noi, chiar dacă aceste schimbări ni se par un munte aşa mare, pe care,. gândim noi, este nevoie să-l sărim dintr-o dată. De obicei, aceasta este greşeala pe care o facem, aceea de a face lucrurile şi mai complicate, mai ales când ştim foarte bine că orice călătorie începe cu primul pas şi continuă cu următorul. Să nu uităm că şi o farfurie cu supă o mâncăm lingură cu lingură, nu pe toată o dată.

Ajutorul pe care ni-l oferă ziua de astăzi, dincolo de a ne face să ne adresăm întrebări, este să ne ofere energia necesară să punem limite la tot ceea ce nu ne mai este de folos, să ne luăm astfel energia de acolo şi să o direcţionăm către ceea ce avem de făcut.

Fricile noastre ascunse pot ieşi astăzi la suprafaţă, făcându-ne să ne avem o stare de anxietate, însă este o zi potrivită pentru a le pune în lumină, pentru a da la o parte iluziile pe care se bazează aceste frici. Numai conştientizându-le le putem vindeca. Fugind de ele, se vor întoarce şi mai puternic.

Să facem mişcare fizică astăzi tocmai pentru a ne curăţa meridianele şi pentru a permite fluxului de energie să curgă liber! Acest lucru ne va ajuta foarte mult să avem energia necesară să trecem peste toate temerile care apar.

Să fim atenţi la intuiţie şi să ne găsim momentul nostru de meditaţie astăzi!

De asemenea, să fim atenţi la stima şi iubirea de Sine, pentru că este posibil să avem tendinţa de a renunţa să facem anumite lucruri tocmai din cauza fricilor, pentru ca ulterior să regretăm acest lucru! 

Să cerem ajutorul Universului acolo unde ne simţim slabi şi vom primi ghidarea necesară pentru a trece peste provocări!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu