duminică, 5 mai 2019

5.05.2019


Vrem, nu vrem, ziua de astăzi ne face să ne punem multe întrebări, mai ales din cele legate de ceea ce ne aduce echilibrul vieţii, de ceea ce făceam altă dată şi ne era bine şi acum am "uitat". 

Spre binele nostru, ar fi indicat să acceptăm această discuție cu noi înşine, pentru că ne aduce multe răspunsuri care ne pot îndrepta către acţiune în perioada următoare.

Nu întâmplător, în mandala de astăzi ne manifestă destul de mult tiparul pustnicului, deoarece asta şi vom simţi în anumite momente ale zilei, respectiv dorinţa de a ne retrage undeva pentru a putea discuta cu noi înşine.

Este necesar acest dialog? Nu, dar nici nu o să beneficiem de conștientizările pe care le-am fi putut avea dacă l-am fi acceptat, de aceea ar fine să ne reconsiderăm punctul de vedere în privinţa rolului dialogului interior, să conştientizăm motivele pentru care fugim de el, ce anume nu vrem, să acceptăm, că ne este teamă de anumite răspunsuri care nu ar fi pe placul Ego-ului.

Una dintre provocările de astăzi este tocmai cea a iubirii de Sine, aşa că ar fi bine să ne găsim timp să discutăm cu noi şi să ne hotărâm să lua deciziile necesare pentru a ne fi mai bine şi a ne bucura mai mult de viaţă. Este momentul să ne îngrijim şi de Suflet şi de dorinţele sale, că destul am stat după "strategiile" minţii şi bucurii nu am prea avut de pe urma lor sau au fost de scurtă durată, fără a ne aduce un sentiment de împlinire.

Avem vibraţia zilei pe patru, ceea ce aduce multă înţelepciune, iar înțelepciunea apare atunci când mintea şi Sufletul sunt în acord şi lucrează împreună, nu contra.

Suntem într-o zi a cărei energie principală este vindecarea, iar acest lucru se va întâmpla în momentul în care dăm voie ascultăm şi de Sufletul nostru, de dorinţele noastre adevărate, de ceea ce vrem să facem cu adevărat şi ne bucură. 

Pentru a putea activa această energie vindecătoare şi pentru a putea trece peste provocările zilei de astăzi, în care, la provocarea de cinci a lunii se adaugă provocarea de cinci a zilei, este necesar să facem mişcare fizică, pentru că astfel reuşim să activăm energiile interioare astfel încât să avem suficientă forţă la nivelul corpului fizic pentru a face ceea ce ne-am propus.

De asemenea, mişcarea ne va ajuta să eliberăm tensiunile interioare şi să prevenim astfel stările de nervozitate. De asemenea, ne va ajuta să direcţionăm mai bine energia creatoare către ceea ce vrem să facem cu adevărat.

Un alt prag pe care îl avem de trecut astăzi este comunicarea cu Divinitatea şi, pentru că este duminică şi este o zi în care Dumnezeu se odihneşte (cel puţin aşa se zice în Geneză, cap. 2), poate Îl abordăm să stăm de vorbă cu El, să-L întrebăm despre ceea ce vrem să ştim, să-I cerem ajutorul. Poate punem bazele unui dialog permanent care să fie de ajutor misiunii noastre.

Şi, ca bucuria Sufletului nostru să fie mai mare, am putea să dăm voie artistului din noi să se exprime şi să să creeze.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu