marți, 7 mai 2019

7.05.2019

Mentalul nostru iese în faţă astăzi şi nu este un lucru neapărat rău, atâta timp cât îi creăm cadrul optim să o facă, deoarece el oricum va ieşi. Este asemenea unui copil ca oricum creşte, însă este foarte importantă educaţia prin intermediul căreia creşte.

Asemănător este şi cu mentalul nostru deoarece toată această energie mentală de astăzi se va manifesta într-un mod constructiv sau, dimpotrivă, distructiv, pentru noi, în funcţie de cadrul pe care i-l oferim.

De ce spun aceste lucru? Deoarece astăzi suntem într-o zi a cărei provocare este şapte, respectiv limitele noastre, aura noastră, iar dacă reuşim să menţinem şi să consolidăm această aură astăzi, atunci vom reuşi să folosim mentalul în modul constructiv, creativ, în modul echilibrat. Totodată, o aură consolidată ne va ajuta să menţinem un anumit nivel de concentrare pe tot ceea ce facem şi, cum energia urmează intenţia, automat şi energia noastră va fi mult mai concentrată, evitând astfel împrăştierea ei în zeci de direcţii.

O altă provocare a noastră este iubirea de Sine şi modul în care reuşim să acordăm astăzi timp şi energie lucrurilor pe care vrem să le facem şi pentru noi înşine, iar acest lucru îl vom reuşi tot prin întărirea aurei., carene va face să ne regândim prioritățile pe care le avem.

De pe urma aurei noastre va beneficia şi modul în care ne manifestăm creativitatea, mai ales dacă Sufletul nostru se simte liniştit şi în siguranţă, ocupându-se astfel de a manifesta cât mai multe lucruri frumoase, fiind modul prin care El îşi arată bucuria în exterior.

Avem energia vindecătoare pe nivelul doi, dar şi ca vibraţie a zilei, ceea ce ne duce mai multe conştientizări în privinţa noastră şi a modului în care avem grijă de noi.

Şi, ca această energie să se manifeste mai puternic, avem nevoie să comunicăm mai mult cu Divinitatea astăzi, pentru că numai aşa îl vom implica şi pe Dumnezeu în viaţa noastră. SĂ fim atenţi la momentele de meditaţie, de introspecție care ne vin astăzi pentru că ele sunt o formă de comunicare cu Divinitatea, primind astfel mesajele pe care ni le transmite.

Mişcarea ne-ar ajuta astăzi să fim mai dinamici astăzi, mai ales că avem tentaţia comodităţii.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu