marți, 28 mai 2019

28.05.2019


Avem oportunitatea, astăzi, să spunem lucrurilor pe nume, să ne spunem părerea şi punctul de vedere, mai ales acolo unde am tăcut până acum, din diferite motive, mai mult sau mai puţin obiective.

Suntem într-o zi a cărei provocare este zece, respectiv pe curajul nostru, iar suprapusă peste mandala de astăzi ne aduce provocări în a ne găsi curajul de a spune acele lucruri pe care am dorit să le spunem, dar, pe care, le-am ţinut în noi, de cele mai multe ori din teama de a nu fi respinşi sau de teamă de repercursiuni.

Dar, cum misiunea noastră este să trecem peste provocări şi să învăţăm lecţiile pe care acestea ni le aduc, astăzi este nevoie să ne găsim curajul de a spune ceea ce nu am spus până acum, aş că fie că punem mâna pe telefon şi sunăm acea persoană, fie că mergem să vorbim faţă în faţă cu ea sau ele, fie că îi scriem o scrisoare pe care i-o şi trimitem, este nevoie să aducem informaţia la suprafaţă.

De asemenea, dacă astăzi avem de ținut un curs sau o prezentare, să ne obiectivăm şi să vedem ce aspect de acolo nu avem curajul să-l abordăm, dar mai ales să vedem dacă această atitudine este una normală sau este o teamă a noastră.

Turcoazul de pe centrul mandalei mai înseamnă şi adevăr, aşa că dacă până acum nu am avut curajul să vedem anumite lucruri aşa cum sunt, astăzi este momentul să trecem peste aceste obstacol care se găseşte numai în interiorul nostru şi să acceptăm lucrurile aşa cum sunt, pentru că de aici încolo putem să facem lucruri frumoase. Este o zi bună de dat vălurile la o parte, cu condiţia să şi vrem acest lucru.

Avem iubirea pe nivelul doi, iar dacă reuşim să ne folosim de energia ei, putem găsi curajul necesar să trecem peste fricile noastre interioare. 

Comoditatea este astăzi provocarea de pe mandală, iar dacă ni se pare că facem lucrurile încet, fără motivaţie, atunci să căutăm motivul din cauza căruia nu ne face plăcere să facem acele lucruri şi să căutăm să le armonizăm cu noi. Să nu uităm că o formă de manifestare a neiubirii de Sine este chiar comoditatea.

Vibraţia zilei este nouă, iar aceste lucru ne aduce multă intuiţie, aşa că să fim atenţi la ea şi la mesajele pe care ni le aduce.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu