miercuri, 8 mai 2019

8.05.2019


Comunicarea du Divinitatea ne ajută astăzi să ne potolim fricile şi să ne liniştim mintea. Ne ajută să găsim pacea interioară şi curajul necesar pentru a aborda diferitele provocări pe care le avem în viaţa aceasta. 

Pur şi simplu, discutând cu Dumnezeu, ne ajută să dăm la o parte toate iluziile pe care le aveam, toate scenariile pe care le creasem în mintea noastră, ne ajută să ducem viaţa noastră în Lumina Adevărului Divin, acolo unde nu rezistă nimic din ceea ce nu este de la Dumnezeu. Dacă am face aceste lucru cât mai des, am reuşi să ne aliniem viaţa cu Voinţa Divină şi am aborda-o în alt fel decât am făcut-o până acum, ştiind mult mai bine direcţia către care care să ne îndreptăm şi eliminând astfel orice urmă de îndoială şi de confuzie. De aici înțelegem şi de ce Ego-ul nostru, de cele mai multe ori, caută să ne izoleze, pentru că atunci când ideile sale ar fi puse în Lumina Adevărului Divin, s-ar dizolva cu siguranţă şi el nu ar fi prea încântat de acest lucru.

Vitalitatea de pe nivelul doi ne ajută îb ceea ce vrem să facem astăzi, cu condiţia să avem un scop clar şi să ştim către ce o direcţionăm, nu să o risipim. De asemenea, dacă nu îi dăm o direcţie şi o lăsăm să stagneze, este posibil să ne trezim cu stări de agitație şi nervozitate. Cu cât ne vom conecta mai mult cu Divinitatea, cu atât vom şti mai bine ce să facem cu energia vitală de pe nivelul doi.

De asemenea, pentru că această energie aduce multă forță şi pentru că astăzi avem vibraţia zilei pe şapte, am putea folosi această energie pentru a ne reface aura, dar şi pentru a ne da forţa necesară stabilirii limitelor şi închiderii acelor activităţi care nu ne mai sunt benefice.

Să fim atenţi la tentaţia comodităţii şi să cautăm să ieşim imediat din ea.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu