joi, 2 mai 2019

2.05.2019


Cea mai mare provocare a lui doi este legată de modul în care ne respectăm pe noi înşine, în care ne păstrăm identitatea şi personalitatea, mai ales atunci când interacţionăm cu ceilalţi, deoarece avem tendinţa de a ceda în favoarea celorlalţi şi nu mă refer aici la o negociere la care fiecare parte cedează câte ceva pentru a ajunge la un numitor comun, ci mă refer pur şi simplu la renunţarea de Sine pentru ceilalţi, crezând că astfel le vom face pe plac şi ne vor respecta mai mult.

Numai că nu este aşa cum ne-am dori noi, ci este tocmai invers, în sensul că nu numai că nu vom obţine respectul celorlalți, dar chiar ne vor desconsidera, deoarece nu vor vedea în noi un partener adevărat (de relaţie, de afaceri, etc.) şi, mai devreme sau mai târziu, vor profita de această latură a noastră, care este de fapt o manifestare a neiubirii de Sine.

Aşa că, dacă astăzi ne-am confruntat cu astfel de situaţii, dacă astăzi am lăsat foarte mult de la noi şi, în final, am realizat că nu a fost bine ce am făcut, nu are rost să ne mai supărăm pentru ceva ce am făcut deja, ci pur şi simplu putem învăţa anumite lucruri de aici. De aceea, ne-ar fi mai de ajutor dacă am scrie despre ceea ce ni s-a întâmplat şi toate sentimentele pe care le-am avut, pentru că numai aşa putem să ne obiectivăm şi să vedem ce anume din noi ne-a făcut să fim aşa şi cum putem corecta, pe viitor, acest lucru. 

Avem nevoie de mult curaj ca să recunoaştem acest lucru, iar astăzi este o zi care de vibraţie zece, adică o zi în care avem suficient curaj pentru a lua decizii care să ne ajute să ne realizăm planurile de viitor. Nu este uşor să recunoaștem că modul în care am procedat până acum a fost unul bazat pe lipsa noastră de încredere în noi înşine, dar şi dacă avem curajul să o facem, atunci problema este pe jumătate rezolvată, în sensul că avem o bază solidă de la care să pornim în schimbarea de care avem nevoie.

Mult roşu şi pe mandala de astăzi, iar energia sa se cere pusă la treabă. De asemenea, să fim atenţi cum gestionăm şi energia sexuală, pentru că acumularea ei excesivă ne poate da blocaje pe meridiane şi stări de nervozitate sau ne poate transforma în adevăraţi Don Juan-i.

Comunicarea cu Divinitatea şi invocarea ei ne poate ajuta mai mult dacă dăm peste lucruri pe care nu ştim să le rezolvăm, cu condiţia să lăsăm Ego-ul mai încet şi să învăţăm să cerem ajutor.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu