vineri, 29 septembrie 2017

29.09.2017


Ieri am avut tot felul de conştientizări, fiecare acolo unde avea nevoie. Indiferent dacă ne-am acordat sau nu un moment pentru meditaţie, cumva, în momentele noastre de linişte, am avut tot felul de intuiţii care ne-au adus informaţii noi şi care au sens în viaţa noastră. 

Important este ca noi să folosim acele informaţii şi să le valorificăm pentru noi şi pentru evoluţia noastră. Şi totuşi, de cele mai multe ori, nu o facem.

Ne-am pus vreodată întrebarea de ce atunci când găsim ceva ce căutam de mult, după ce l-am găsit ne mulţumim doar cu găsitul şi nu acţionăm mai departe? De ce nu facem ceva concret în această privinţă? Întotdeauna după zilele cu configuraţii de mov, Universul ne trimite zile ca cea de astăzi în care să demarăm, să punem în practică ceea ce am aflat. Şi totuşi nu la fructificăm.

Răspunsul costă în iubirea de Sine, acea stare în care noi suntem împăcaţi cu noi, cu misiunea noastră şi tot ceea ce întreprindem este pentru a ne realiza această misiune la un nivel cât mai ridicat. 

Lipsa iubirii de Sine este elementul din cauza căruia viaţa noastră nu este la nivelul la care ne-am dorit, nu se întâmplă lucrurile în forma pe care noi ne-am dorit-o, pentru că pur şi simplu, la nivel de subconştient noi nu ne dorim să ne fie bine, iar binele îl asociem cu tot felul de lucruri şi surogate, ca să nu mai vorbim de faptul că, de foarte multe ori, multe elemente negative, la nivel de Sine, sunt privite ca pozitive, deoarece programele existente acolo aşa rulează. Sărăcia, stima de Sine scăzută, comoditatea sunt doar câteva din larga paletă care poate existe şi care ne sabotează acţiunile noastre conştiente.

De aceea, pentru a putea lucra la adevărata noastră capacitate, este nevoie să devenim programator, dar nu de calculatoare, ci de subconştient. Nu va fi uşor, pentru că odată ce vom începe să lucrăm la schimbarea programelor de acolo, vom fi primiţi cu ostilitate de către subconştient. Însă, cel mai important lucru în toată această perioadă este să avem răbdare, dar mai ales, să nu renunţăm, pentru că orice zi în plus în care lucrăm înseamnă o scădere a intensităţii acelui program. 

Dacă ne-am propus să lucrăm 21 sau 28 de zile, în funcţie de sursele din care ne-am luat informaţia, ar fi bine să extindem perioada la 40 de zile. Important este să ajungem să lucrăm aceste 40 de zile fără întrerupere, iar dacă uităm într-o zi, să reluăm de la 1. În final, vom reuşi, poate chiar după luni de muncă să facem cele 40 de zile consecutive, iar de aici drumul este deschis către cele 90 şi mai departe către ţinta finală de 120, când noul program este deja implementat.

Întrebarea este, cât de motivaţi sau de disperaţi suntem să facem acest lucru? Pentru că dacă nu suntem în niciuna dintre acest situaţii, ci undeva la mijloc, s-ar putea să rămânem acolo toată viaţa, cu veşnica întrebare: mie de ce nu mie întâmplă lucruri bune?

Motivaţia este proactivă, vine de la noi şi din dorinţa noastră de a ne schimba. Disperarea, în schimb, este reactivă. Ce alegem, depinde de fiecare dintre noi. 

Ar fi bine să ne facem, la anumite perioade, o analiză internă şi să vedem ce anume ne deranjează şi nu merge bine în viaţa noastră şi să demarăm un proces proactiv de rezolvare a acelor lucruri. Pentru că de aceea suntem, printre altele, aici. Să ne reprogramăm şi să ne eliberăm.

Avem putere pe cuvânt astăzi, aşa că ar fi bine să începem să o folosim spre binele nostru. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu