miercuri, 27 septembrie 2017

27.09.2017


Multă "deşteptăciune" pe noi astăzi 😀. Mentalul nostru este în elementul lui astăzi, iar logica noastră poate fi foarte ascuţită.

Avem o "sete" mare de informaţii şi de cunoaştere, de aceea s-ar putea să părem absenţi când cineva vorbeşte cu noi astăzi, deoarece s-ar putea să fim cu mintea în altă parte, fie la ceva ce nu am terminat de citit, fie la informaţia pe care am obţinut-o şi pe care o integrăm în restul informaţiilor noastre.

Ar fi bine ca toată această orientare spre informaţii să nu fie una egoistă, să căutăm totuşi să dăm mai departe ceea ce am aflat, de aceea, în astfel de zile, comunicarea indirectă este prezentă, stimulându-ne să dăm informaţia mai departe şi altora, fie în modul în care am primit-o, fie "prelucrată", "tradusă" pe înţelesul celorlalţi, care cu siguranţă nu ar fi putut-o înţelege în forma sa iniţială.

Cum spuneam şi probabil aţi şi observat până acum, Universul nu lasă lucrurile la întâmplare, iar tot ceea ce face are locul său stabilit în marele puzzle. Aşa că vin şi eu cu o întrebare. V-aţi gândit vreodată că fiecare dintre noi putem avea rolul de "traducător"? Şi nu mă refer aici doar la traducerea dintr-o limbă în alta. Ci dintr-o frecvenţă în alta. Mai sunteţi pe aici? 😀 

Să ne gândim puţin. Fiecare informaţie vine pe o anumită frecvenţă, iar în funcţie de evoluţia spirituală a fiecăruia avem acces la o paletă mai mare sau mai restrânsă de frecvenţe. Şi atunci, fiecare dintre noi, pe domeniul său, nu face decât să adapteze frecvenţa unei informaţii pe care o primeşte, în alte frecvenţe, care sunt compatibile cu cei care nu au atins încă frecvenţa cea mare, dar pentru care acea informaţie poate constitui o nouă treaptă în evoluţia lor. 

De aceea Universul tot insistă pe comunicarea informaţiilor, pe transmiterea lor, mai ales în forma scrisă, pentru aceea rămâne chiar pe mai multe generaţii şi o carte scrisă astăzi poate influenţa pozitiv şi peste o sută de ani .

Aşa că dacă ieri am început să scriem, astăzi este un bun prilej pentru a continua. Şi arta este stimulată astăzi. Important este să trecem peste lene şi comoditate.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu