joi, 28 septembrie 2017

28.09.2017

Dacă în fiecare zi dăm teste, mai mari sau mai mici, în zile precum cea de astăzi, avem posibilitatea să medităm la modul în care ne-am descurcat la teste, la ceea ce am învăţat, dar mai ales la ceea ce a rămas de învăţat.

Avem posibilitatea să stăm de vorbă cu "consilierul nostru educaţional", care este reprezentat de Univers şi care ne arată de avem de făcut mai departe, asta bineînţeles dacă dorim să aflăm.

Primim îndrumări pentru perioada următoare, dar mai ales primim soluţii de unde putem alege pe care să o aplicăm. 

De asemenea, ne putem descoperi noi daruri pe care le avem şi de care ne putem folosi în evoluţia noastră. Important este să ne deschidem în faţa lor şi să le dăm voie să se manifeste prin noi.

Indiferent cât de dificilă ni s-a părut această perioadă prin care am trecut, astăzi este momentul să o încheiem, să nu rămânem cuplaţi la ceea ce nu am putut realiza, deoarece nu va face decât să ne tragă în jos, să ne facă să fim pesimişti. Să folosim ghidarea Universului de astăzi şi să ne ridicăm din zona negativităţii, să avem curaj şi să ne asumăm rolul de model pentru ceilalţi.

Să ne dăm voie să coborâm adânc în interiorul nostru şi să vedem fricile care ne ţin pe loc, să le îmbrăţişăm şi să ne eliberăm de ele.

Să medităm la comoditate şi la ceea ce ne face să amânăm, la ceea ce ne împiedică să demarăm imediat. Să aflăm ce anume ne motivează cu adevărat, care sunt lucrurile pe care le facem cu plăcere şi pe care nu le amânăm niciodată. Odată identificate, putem vedea cum putem extrapola acest lucru la toate activităţile noastre.

Să le transmitem şi celorlalţi experiența noastră, fie prin scris, fie verbal, pentru că astfel îi putem ajuta să evolueze, iar noi ne facem astfel misiunea pentru care am venit.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu