duminică, 3 septembrie 2017

3.09.2017


Avem nevoie de iubire aşa cum avem nevoie de aer, dar avem nevoie de un echilibru între a primi şi a da. Pentru că a primi mereu fără a da, face din noi un egoist, un dependent de iubirea celorlalți şi, cu timpul ne transformă într-un vampir energetic şi un manipulator, totul pentru a primi iubire.

Invers, a da mereu şi a refuza să primim, însemnă neiubire de Sine, înseamnă că dezechilibrăm acest flux al iubirii şi, în final, tot noi vom fi cei care vom avea de suferit.

Trăim într-un Univers plin de iubire, dar este nevoie să ne dăm voie să o simţim, să ne racordăm la ea, să o primim şi să o dăm mai departe aşa cum respiraţia este formată din inspiraţie şi expiraţie. Numai trăind conştient în acest flux de iubire, ajungem să ne vindecăm tot ceea ce înseamnă neiubire şi învăţăm să o dăruim şi noi, la rândul nostru.

Astăzi este despre iubire, despre a primi şi dărui iubire, despre a simţi şi manifesta iubirea, atât faţă de noi, cât şi faţă de ceilalţi. Cum ar fi dacă am face un experiment bazat pe iubire, pentru următoarea săptămână, urmând ca ulterior să-l extindem cu încă o săptămâna şi încă una şi încă una, devenind cu timpul ceva permanent? Cum ar fi dacă, atunci când suntem jigniţi sau ofensaţi, în loc să ne enervăm şi să ţipăm la cealaltă persoană îi transmitem iubirea noastră, dar dacă nu are dreptate îi spunem pe un ton calm şi concis? Cum ar fi dacă am începe să ne oferim mici plăceri pe care, din diverse motive, ni le-am refuzat de mult timp? Cum ar fi dacă ne-am abţine să mai judecăm oamenii şi să-i lăsăm în pace sau eventual, dacă ne cer, să le dăm o soluţie? Cum ar fi dacă am începe să manifestăm iubirea şi compasiunea faţă de căţelul de pe stradă de care ne este mereu teamă? Cum ar fi ....?

De asemenea, astăzi comunicăm foarte bine, mai ales dacă o facem din tot sufletul. Suntem foarte convingători şi ne putem ocupa sau demara diverse campanii care au legătură cu protejarea mediului.

Astăzi putem să ne ocupăm de flori, de grădina noastră sau pur şi simplu să mergem în mijlocul naturii să ne încărcăm cu iubire, să îmbrăţişăm un copac, sau, de ce nu, chiar un om.

Puţină mişcare nu ar strica astăzi.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu