miercuri, 13 septembrie 2017

13.09.2017


Continuăm să creăm, numai că aducem creaţia la un alt nivel. De data aceasta avem şi mentalul implicat, ceea ce poate aduce mai mult rafinament creaţiei noastre.

Mentalul vine cu idei noi şi, prin curiozitatea sa, ne aduce noi direcţii către care ne putem orienta.

Este momentul să ne asumăm ceea ce creăm şi să arătăm şi celorlalţi, pentru a putea beneficia de ea şi pentru a-i ajuta să evolueze.

Este momentul să avem mai multă încredere în noi şi în ideile noastre şi să manifestăm mai mult iubirea de Sine, să nu ne mai temem că ceea ce noi creăm nu va fi bine primit de către ceilalţi. Să ne dăm voie să creăm, dar mai ales să ne dăm voie să avem idei îndrăzneţe, care să ne ajute să ieşim în faţă, dar şi să ne ajute să ne formăm stilul nostru.

Să creăm mai mult cu inima astăzi, pentru că acolo primim informaţiile pe care Universul ni le trimite şi pe care doreşte să le materializăm prin creaţia noastră.

Să ţinem mintea ocupată cu procesul creativ, pentru că astfel nu va avea timp să intre în scenarii negative dăunătoare. de fapt, provocarea minţii de astăzi este tocmai menţinerea liniei de mijloc, a echilibrului şi evitarea căderii într-o extremă sau alta, în prea mult pesimism sau prea mult optimism.

De asemenea, să fim atenţi la fluxul de informaţii pe care îl primim astăzi şi să ne alegem din el acele elemente pe care doream de mult să le învăţăm. Să evităm să ne "rătăcim"  în marea de informaţii care vin către noi şi să sortăm ceea ce dorim să aprofundăm.

Astăzi, putem fi un exemplu pentru ceilalţi, aşa că ar fi bine să vedem ce anume transmitem în exterior, atât noi ca persoană, cât şi prin munca noastră. Să nu uităm că modelele sunt copiate de cele mai multe ori, deci înţelept ar fi să transmitem în exterior acele lucruri pentru care dorim să fim ţinuţi minte.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu