vineri, 22 septembrie 2017

22.09.2017

Avem sau nu capacitatea să manifestăm iubirea, indiferent de situaţia în care suntem puşi?

Avem, de multe ori, provocări în zona iubirii, tocmai pentru a fi testaţi dacă reuşim sau nu să trecem peste primele impulsuri negative şi a ne ridica deasupra situaţiei pentru a o vedea în adevăr.

Aşa că dacă reuşim să facem acest lucru şi să nu dăm curs tentaţiilor noastre de vibraţie joasă, vom putea spune că am început să manifestă iubirea, iar din acest moment vom putea soluţiona orice provocare într-un mod mult mai eficient, mult mai repede chiar, pentru că în faţa energiei iubirii nu poate sta nimic, nici măcar cei mai răi oameni.

Avem o bună capacitatea de comunicare astăzi, atât verbal, dar mai ales în scris, atâta timp cât, în centrul preocupărilor noastre stă tot iubirea şi manifestarea ei. Reuşim astfel să-i "contaminăm" şi pe ceilalţi cu modul nostru de a manifesta iubirea şi chiar dacă nu-i convingem de la bun început, cel puţin îi determinăm să-şi pună întrebări şi să caute singuri răspunsurile la ele. 

Să nu ne aşteptăm să convingem prea mulţi, dar cu orice persoană care începe să-şi adreseze întrebări referitoare la iubire şi la modul în care o manifestă, avem deja un om în plus care vrea să se schimbe. Important este ca fiecare dintre noi să-şi facă menirea şi să comunice şi celorlalţi, pentru că astăzi fiecare dintre noi poate fi un exemplu pentru ceilalţi. 

Să fim atenţi şi la iubirea de Sine şi la provocările pe care le avem pentru a nu o manifesta.

În ciuda tentaţiilor de astăzi, să ne păstrăm mintea în mod cât mai neutru posibil şi să luăm lucrurile aşa cum sunt fără să le dăm noi conotaţii, fără să sărim de la o stare la alta.

Atenţie şi la provocările pe corpul fizic, la comoditatea care ne ţine departe de ceea ce avem de făcut!


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu