duminică, 24 septembrie 2017

24.09.2017


Să mai scriem şi noi ceva astăzi, nu de alta, dar Universul ne tot provoacă să o facem. Ce-o avea oare cu noi de ne tot trimite la scris, la artă, la creaţie? 

Şi noi tot nu înţelegem ce se întâmplă, ce se vrea de la noi. 

Avem putere pe cuvânt astăzi, cuvânt care este mai degrabă scris decât vorbit. Aşa că acel cuvânt îl trecem prin roşu şi îl încărcăm cu energie, apoi îl aducem în zona creaţiei, a culorii bleu şi, ajutaţi de mental, îi dăm viaţă. 

Aşa că astăzi avem deschidere către a da viaţă cuvintelor noastre, pentru a le încărca cu energie ca, odată ajunse la ceilalţi, să producă efectele pe care Universul le aşteaptă de la noi. 

Ni se dau toate elementele, însă nu ni se dă şi modul în care ar trebui să arate rezultatul, pentru că Universul aşteaptă de la noi să ne manifestă rolul de Creator şi ne lasă să ne "jucăm" cu ceea ce ne dă într-un mod cât mai creativ suc putinţă. 

Universul ne dă "ingredientele", dar modul în care noi le combinăm, precum şi iubirea pe care o punem în ceea ce facem, ne diferenţiază de ceilalţi şi ne determină "recompensele". Pentru că, acolo unde este dăruire, Universul dă mai mult şi permite accesul către sferele mai înalte ale cunoaşterii. 

Ceea ce nu înţelegem de multe ori, este că munca în sine nu este de ajuns. Muncim, dar nu o facem doar ca să nu stăm degeaba. Este foarte important ceea ce punem în acea muncă, dăruirea pe care o dăm, intensitatea cu care o facem, iubirea cu care Creăm, iar ceea ce iubim atragem mai mult, pentru că iubind ne conectăm mult mai uşor la elementul vizat.

Aşa că, pentru a primi mai mult, este nevoie să iubim mai mult, iar dacă ceea ce facem noi nu iubim, atunci este timpul pentru o schimbare.

Dacă ne-am propus să începem să învăţăm ceva nou, astăzi este un bun prilej, având o dorinţă mult mai mare de a recepţiona informaţii noi

Să calmăm excesul de roşu cu puţină rugăciune şi astfel vom reuşi să păstrăm echilibrul astăzi.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu