marți, 26 septembrie 2017

26.09.2017


Astăzi este despre creaţie, despre a da viaţă, despre a concretiza şi a ne manifesta rolul de creator.

Universul ne sprijină cu energia sa, aşa că cine doreşte să aibă un copil sau mai mulţi 😀, astăzi este o zi potrivită pentru a-l/a-i concepe.

Suntem chemaţi să ne manifestăm mai mult rolul de creatori astăzi, indiferent de forma sub care se manifestă creaţia noastră.

Important este să ne dorim acest lucru şi să cerem Universului ghidare acolo unde ne-am împotmolit. Ar fi bine să evităm să cădem în capcana mentalului pe principiul "lasă că ştiu eu mai bine", deoarece cu siguranţă nu ştim şi datorită orgoliului este posibil să greşim şi să mergem în altă direcţie decât cea bună.

Este totodată şi o zi de provocări, iar acestea vor apărea fix în acel loc în care mai avem de lucrat, aşa că ar fi bine să nu ne enervăm mai tare şi să ne stricăm feng shui-ul 😀, ci mai degrabă să mulţumim pentru că am mai descoperit o zonă la care mai avem de lucrat, că reuşim astfel să mai rezolvăm ceva şi să evoluăm astfel mai mult.

Artistul din noi iese la suprafaţă astăzi, dacă îi dăm voie să se exprime, având inspiraţie şi dorinţa de a crea, cu condiţia să se lase în seama intuiției prin care Universul îi comunică ceea ce doreşte să transmită prin el.

Dacă dorim să scriem ceva, este un moment foarte bun pentru a demara, având în vedere că şi mâine este o zi favorabilă scrisului.

Să fim atenţi la abuzuri astăzi, mai ales în domeniul culinar, pentru a evita problemele din zona digestivă. 


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu