sâmbătă, 9 septembrie 2017

9.09.2017


Este o zi superbă, aşa cum numai Universul ştie să o facă. Este o zi de revelaţii şi de înţelegere a lucrurilor, de punere cap la cap, ajungând astfel să înţelegem de ce a fost nevoie să trecem prin ceea ce am trecut şi de ce ni s-au întâmplat acele lucruri, pe care, la momentul respectiv, nu le-am înţeles şi poate chiar am judecat Universul pentru faptul că ne-a abandonat şi nu-L mai interesează de noi.

De fapt, astfel de zile vin după o perioadă în care avem lecţii de învăţat pe diferite paliere şi ne aduc înţelepciunea necesară să înţelegem ceea ce ni s-a întâmplat.

Acest lucru se întâmplă pentru toţi în egală măsură, însă nu toţi vor să vadă adevărul şi atunci astfel de zile sunt de nesuportat pentru ei, pentru că ei, de fapt, nu-şi asumă misiunea pe care au primit-o şi au impresia că totul lucrează împotriva lor.

Pentru toţi ceilalţi care caută, astăzi este o zi în care să coborâm în interiorul nostru, să facem curăţenie acolo, să facem pace cu noi înșine, să ne acceptăm misiunea şi puterea personală, să avem curajul lăsăm această putere să se vadă în exterior, devenind astfel sursă de inspiraţie pentru ceilalți. 

Este momentul să ne acceptăm măreţia şi să renunţăm la falsa modestie, pentru că nu ne ajută nici pe noi şi nici pe ceilalţi. Pe noi nu ne ajută pentru că nu ne dăm voie să ne racordăm la energiile Universului care să ne ajute în evoluţia noastră, care să ne ajute să creştem şi să ajungem cel puţin la nivelul pe care l-am avut în vedere atunci când am venit aici, în această viaţă. Pe ceilalţi nu-i ajutăm pentru că ei ar fi avut nevoie de ghidarea noastră, fiecare pe nivelul său de4 evoluţia, iar noi dacă nu ne-am asumat această putere, nu am evoluat să ajungem la întâlnirea cu ceilalţi şi cu punctul din viaţa lor când ar fi avut nevoie de ajutorul nostru.

Nu sunt lucrurile pierdute, pentru că Universul ne trimite astfel de configuraţii să ne trezească şi să ne ajute să ne asumăm misiunea şi darurile pe care le avem şi de care nu suntem conştienţi, precum şi cele care vin către noi.

Aşadar, astăzi este, în primul rând o zi de descoperire a noastră şi de acceptare, pentru că ce este mare, oricât de mic ar vrea să pară, tot mare rămâne şi întotdeauna va arăta ca un elefant care doreşte să se ascundă după un fir de iarbă 😀 şi care nu-şi dă seama de penibilitatea gestului său.

Să ieşim, așadar din umbra firelor de iarbă şi să ne acceptăm mărimea, oricare ar fi aceasta. Universul are nevoie de oameni curajoşi.

P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu